Päivän biisi: Futura - One more night

KosuCafe.jpg

Sunnuntaina 16.8 Jyväskylän Veturitalleilla järjestetään ravintolapäivän kunniaksi ja Kosuconin toimesta SEURALAISKAHVILA klo 12:00-16:00. Kuten mainos sanoo, japanilaishenkisessä kahvilassamme saa erityisen huomioivaa ja kohteliasta palvelua kolmen seuralaisneidin toimesta. Ravintolapäivänä kuka tahansa saa perustaa ravintolan/kioskin/kahvilan/ruokasysteemin. Tätä tilaisuutta hyödyntäen Kosucon laittaa pystyyn oman KosuCafen, jonne voi tulla nauttimaan kotitekoisia leivonnaisia, jälkiruokia ja muita pikkupurtavia. Listaltamme löytyy myös erilaisia juomia. Kahvilan tuotot käytetään Kosuconin hyväksi. Olemme huomioineet ruoka-allergiat. Maksu vain käteisellä.

Jos et muuta tekemistä sunnuntaina keksi ja liikut Jyväskylän suunnilla, lämpimästi tervetuloa :D! Me tulemme toimimaan kahvilassa seuralaisina:

DSCN5108.jpg

Punakettu Minmin

Minmin on erittäin tyylikäs kettuneiti. Hän rakastaa vaatteita ja koruja, ja juttelee mielellään muodista ja ajankohtaisista ilmiöistä kanssasi. Minmin voi viihdyttää sinua kertomalla japanilaisia tarinoita. Punakettuneidin mieleen ovat erityisesti marjat ja niistä tehdyt leivonnaiset. Koska Minminillä on isot ketunkorvat, hän on hyvä kuuntelija, ja haluaakin tietää kaiken siitä mitä sinulle kuuluu ja millaisista vaatteista pidät.

KuppikakkuKissa.jpg

Honey BunBun

Taiteellinen Honey BunBun rakastaa hunajateetä, söpöjä pehmoleluja ja lapsia. Hän juttelee mielellään sekä perheen pienimpien että isompien kanssa ja erityisesti lelut ja lastenohjelmat ovat hänen suosikkipuheenaiheitansa. Jos kauniisti pyytää, niin Honey voi intoutua myös piirtämään ihmisistä kuvia piirroshahmoina.

Seuraamalla kahvilamme Facebook sivua voitte tutustua myös kolmanteen kettumaiseen seuralaiseemme Smirreen ja löydätte mm. tietoa ruokalistasta :).

 

Sitten hieman kuvia Savonlinnasta ja värikkäästä Satusta:

SateenkaariP%C3%A4%C3%A4siSis%C3%A4ll%C3

Rullikset1.jpg

Rullikset2.jpg

16.8 on blogin pitäjien 26-vuotissynttärit :D! Paljon onnea meille! Tulkaa juhlimaan kahvilaamme!

 

- Päivi ja Satu