Päivän biisi: Lana Del Rey - Off to the races

Sää: Vettä on satanut koko päivän

 

Kesä alkaa pikku hiljaa vedelllä viimeisiään. Tänään pistimme merkille kellastuneita lehtiä puissa. Tosin saattoivat ne olla kuivuudestakin kuolleita 0_o. Aika on kulunut niin nopeasti. Ajasta puheenollen työt ovat vähentyneet ja se tietää enemmän aikaa muille hommille, kuten cosplayjutuille. Traconia varten emme valmista uusia pukuja, mutta suunnitelmia tapahtumaa varten on silti enemmän kuin vain yhdistyspöytäilyä ;). Yritämme päivitellä Leikkipuistoon kaiken tänne kerätyn materiaalin tasaisin aikavälein. Kesän puolivuotispäivitys jäi tekemättä, koska kiire ja materiaalin puute. Tässä muutama asukuva:

Satu

HattaraP%C3%A4%C3%A4.jpg

Päivi ja punakettu Minminin asu. Kuuleman mukaan mm. Kiinassa valokuvien väriloistolle annetaan arvoa, joten kiinalaiseen tyyliin värit loistakoon!

DSCN5199.jpg

DSCN5191.jpg

DSCN5220.jpg

 

Emme juhlineet synttäreitämme (16.8 olivat ne) mitenkään erityisellä tavalla. Kiitos kaikille meitä muistaneille henkilöille! Lahjan ei tarvitse olla suuri tai maksaa paljon tehdäkseen saajaansa onnelliseksi. Päivi riemastui todella paljon saatuaan Satulta yksinkertaista Twisted Sister tavaraa ^_^.

st.jpg

Stay hungry C-kasetti, jota Päivi tulee huudattamaan aina kun ajaa autolla coniin. Postikortti, ja Mini Suosikki aiheenaan TS. Pikkuisen lehden sai aikoinaan Suosikki-lehden välistä. Kun sivut taittoi ja leikkasi oikein, ja nitoi keskiaukeamalta, lopputulokseksi tuli pieni lehti. Kuvassa näkyviä sivuja ei ole nidottu. Postikortti ja lehti ovat vuodelta 1985 Come out and play -albumin ajoilta.

DSCN5401.jpg

ts.jpg

 

- Satu & Päivi