Päivän biisi: Dee Snider - To hell and back

Sää: Vettä sataa

Päivän linkki: Aicon Hämeenlinnassa

 

Kosucon hurahti ohitse noin viikko sitten. Tapahtumaa tehtiin monta kuukautta ja sitten yhdessä viikonlopussa se sujui tuosta vain 0_o. Kevään ja kesän aikana kävimme coneissa ja mainostimme Kosuconia. Jokaisen reissun jälkeen muistutti itseään, ettei tämä ole vielä ohitse. Varsinainen tapahtuma on vasta tulossa. Kosuconin jälkeen tuli hiukan tyhjä olo, kun tajusi, että nyt tämä on ohitse. Enää ei tarvitse valmistautua Kosuconiin.

Sen sijaan täytyy valmistautua cosplayn suomenmestaruuskilpailuihin! Paljoa ei ehdi huonoa säätä tai alakuloa harmittelemaan, kun kaikki vapaa-aika menee ompeluhuoneessa. Tämä on syy miksi blogissa on ollut hiljaista. On tässä muutakin kuin cosplayta tapahtunut, ja niistä asioista päikkyillään myöhemmin :). Kosuconista (ja Animeconista ja Traconista) tulee coniraportti jahka löytyy aikaa sellaista istua koneen eteen kirjoittamaan. Jos nyt sopii, lähden tästä sateenvarjon kanssa kauppaan ostamaan kuumaliimaa yms. gundalialaisten pukuja varten.

Päivi

DSCN6044.jpg

Käytin tätä asua Kosuconissa lauantaina koska kettuja.

DSCN6050.jpg

kettuhame.jpg

Uusi hame on Hell bunnyn Hermeline :). Vihreä kangaskassi on Kosuconin käsityötuotantoa.

kettu.jpg

Satu ja Mimi

Punainen peruukki kahdella clip on kiharasaparolla on uusi :).

SatuJaMimi.jpg

Yksityiskohdat.jpg

Osa pastellikoruista (mm. iso pitsipinssi pegasuksella, kaulakoru kissasaksilla, osa rannekoruista ja avainpinssit) ovat Satun itsensä tekemiä/muokkaamia. Korut muistuttavat kantajaansa :).

 

Ystäväisemme Minorea käväisi ulkomailla lomalla ja muisti meitä tuliaisilla :).

Thaimaa.jpg

Paketit ovat hiusvärejä(?). Katsotaan mitä syntyy, kun väriä laittaa hiuksiin :D. Koruja + piilolinssijuttuja. Kiitos <3!

 

- Päivi