Päivän biisi: T-Pistonz + KMC - Tachiagariyo

(jos biisi kuulostaa tutulta, tiedät mitä animesarjaa olemme alkaneet katsomaan)

 

Nyt on aika aikaa lopettaa hiljaiselo ja alkaa päivittämään Leikkipuistoa normaalissa tahdissa aina seuraavaan kiireprojektiin asti. Paljon on tapahtunut kaikenlaista, ja silloin kun deadlinet puskevat päälle, valitettavasti netti on viimeinen paikka missä aikaa vietetään. Päivitystahtiin tulee vaikuttamaan se, että Satun läppäri tilttailee, ja kyseinen tilttimasiina sisältää kuvankäsittelyohjelmamme. Vielä ei ole tietoa milloin ongelmaan saadaan ratkaisu.

Kosuconin jälkeen teimme pukujamme cosplayn suomenmestaruuskilpailuihin ahkerasti. Sitten kävi vähän niin ja näin, ja 14.11 lavalla nähtiin toisenlainen setti mitä alunperin olimme suunnitelleet. SM-kisoista tulee erillinen päivitys jahka joku sen ehtii kirjoittamaan nimimerkillä pitkä lista conipäivityksiä päivittämättä.

Ja sitten asukuvia!

Satu

supersillyh%C3%B6ttis.jpg

Yksityiskohtia.jpg

5.jpg

6.jpg

 

Satu lupasi itselleen, että jos hän selviää viimeisimmistä viikoista, hän saa ostaa itselleen uuden nuken. Lalaloopsy on tuonut joulumarkkinoille uudet Super Silly Party -nukkeversiot.

SuperSillyParty.jpg

Tähän sarjaan kuuluu toistaiseksi neljä tuttua hahmoa tavallista juhlavammissa vaatteissa ja kampauksissa. Juhlien teemana on se, että meillä kaikilla on omat erityistaitomme, joissa olemme hyviä. Jokainen meistä on ainutlaatuinen ja arvokas yksilö juuri sellaisina kuin me olemme.

Satu tuskasteli pitkään kaupassa minkä nuken hän valitsee, koska kaikki neljä olivat hänestä niin ihania. Lopulta hän päätyi valitsemaan Mittensin:

MittenPakkaus.jpg

Mittens Fluff 'N' Stuff (Lapaset Höttöä ja Sen Sellaista) on Lalaloopsy maan suurin intoilija, mitä tulee lumeen. Hän rakastaa juoda kuumaa kaakaota, pelata lumisotaa ja kölliä takan edessä lämpimässä. Hänen nimensä tarkoittaa "lapasia". Mittensillä on lemmikkinä jääkarhu.

Ommeltu: 21 joulukuuta eskimon huivista

Mitten.jpg

Valitettavasti Mittens ei ole nukkena yhtä yksityiskohtainen kuin mitä piirroskuva hahmosta antaa ymmärtää. Satu jäi erityisesti kaipaamaan nuken lapasia, joista hahmo on saanut nimensä. Animaatiossa Mittens neuloo todella paljon, miksi lankakerät hiuksissa ovat ihana hahmoon sopiva yksityiskohta. Harmi, että hiusten kimalletta on vain etupuolella.

Seuraavaksi kuvat kaikista Lalaloopsy-sarjan leluista, mitkä Satu tällä hetkellä omistaa:

Pienet.jpg

Pienemmät ja pienet nuket

Isot.jpg

Isot nuket

Erikoiset.jpg

Erikoisnuket ja kissapehmolelu

 

- Super Silly Pärty