Rakas Joulupukki,

toivomme etukäteisjoululahjaksi vähän pakkasta. Sen verran, että kun sataa, sataa ihan oikeaa lunta rännän tai veden sijasta. Savonlinnan jouluvalot näyttäisivät entistä nätimmiltä yms. jos täällä olisi pakkasta ja lunta. Eikä tuulisi niin pirun paljon.

T: Päivi ja Satu

 

Asukuvia

D3.jpg

Päivin hiustenvärjäys tuotti jonkinlaisen vihreän ja sinisen värin jälkikasvun.

Kysymys: Miksi Päivi pitelee aina silmälasejaan?

Vastaus: Koska ne valuvat. Valokuvia varten laseja on nostettava ylöspäin jotta silmät näkyisivät suurin piirtein linssien keskeltä.

hbuO%C3%84P%E2%82%AC%C3%84P.jpg

p%E2%82%AC.jpg

Satu valitsi kangaskaupasta mieleisensä kankaan ja Päivi valmisti siitä paidan. Hymyilevistä pupuista ei voi tulla muutakuin hyvälle tuulelle ^^. Paitaa kutsutaan nimellä Hop along! - hypi mukana. Saapahan siitä myös hop a long, hyppää pitkälle.

nimet%C3%B6n.jpg

Paita oli todella helppo valmistaa. Jos kaavat tuottavat ongelmia, tässä ratkaisu: Osta kirpparilta halvalla haluamasi mallinen vaate tai leikkaa paloihin vanha ja kulunut paita. Jäljellä palat kaavapaperille. Varmista viivottimella, että tarvittavat linja ovat suorat. Taita kaava keskeltä kahtia ja varmista, että puolet ovat symmetriset. Näin saat kaavat vaatetta varten.

2.jpg

1.jpg

 

- Päivi & Satu