Tänään joulupukki täytti toiveemme! Ensin oli pari päivää pakkasta, ja nyt sataa lunta <3!

DSCN6450.jpg

Kyllä, kuvankäsittelyohjelmamme ei edelleenkään ole käytössä. Olemme ilmaisten vaihtoehtojen armoilla. Toinen ei-toimiva juttu tässä asunnossa on kynttelikkö. Koska mokoma ei suostu valaisemaan pimeitä iltojamme, nautimme joulusta toisen aistin voimin. Ostimme hyasintin, jonka voimakas tuoksu tekee joulumieltä.

DSCN6412_meitu_3.jpg

Savonlinnan Tuomaan markkinat olivat viikonloppuna Olavinlinnassa. Päivystimme myyntipöytäämme Kuninkaansalissa. Markkinoilla kävi paljon porukkaa, mutta meidän tuotteemme eivät oikein jaksaneet kiinnostaa. Tosin ei meillä mitään ihmeellistä ollut tarjotakaan :'D. Tulipa käytyä kumminkin. Linnassa on aina mukava ja lämmin tunnelma. Lomat lähestyvät, ihmiset ovat hyväntuulisia ja pääsee tutustumaan muiden käsityöläisten ideoihin. Jaoimme myyntipöytämme kämppiksemme kanssa, eli pelkästään Von Aidainderin tavaroita ei ollut myynnissä.

Otimme vaaterekin ja pinon henkareita mukaan kangaskassien ripustamista varten. Paikan päällä paljastui, että Kuninkaansalissa myyntipöydät ovat kylki kyljessä eikä niiden väliin mahdu rekkiä. Onneksi pöydät olivat todella isoja, ja kaikki tavarat mahtuivat niihin ilman lisävarusteita. Ja onneksi otimme mukaan todella ison palan kangasta pöytäliinaksi. Linnassa oli mukavan lämmin <3. Pärjäsi hyvin ilman takkia.

DSCN6414_meitu_4.jpg

Lämmin kiitos kaikille ketkä tulitte tervehtimään ja juttelemaan päivän aikana <3! Piristitte muuten kovin rauhallisesti sujunutta päivää.

DSCN6432_meitu_6.jpg

Päivin kuvan saattoi bongata seuraavan päivän Itä-Savosta. Korsetti, hame ja rusetit hiuksissa on hän itse valmistanut.

DSCN6438_meitu_7.jpg

DSCN6444.jpg

Sen pituinen se.

 

- Päivi & Satu