Päivän biisi: Herra Ylppö ja ihmiset - Ikuiset

Päivän linkki: Hellocon 2016

 

Terveisiä sateenkaaren väärästä päästä! Täällä ei ole tapahtunut mitään mainittavaa. Asukuvia:

Päivi

DSCN6933.jpg

DSCN6949.jpg

Olen hankkinut muutamia uusia asusteita: Piikkirintsikat, mustan pipon ja kuvissa näkyvän käytännöllisen kravatin. Pipolla peitän hiukseni, jotka eivät ole tyhmän väriset, vaan tyhmän mittaiset. Kasvatan parhaillaan irokeesiäni vähän leveämmäksi. Näyttää vähän hölmöltä, kun se on päältä pitkä ja sivuilta lyhyt. Katsotaan kuinka kauan menee ennen kuin sivut ovat kasvaneet riittävän pitkiksi ja irokeesin pystyy kampaamaan pystyyn ilman, että laidoilta sojottaa lyhyempiä hiustikkuja.

DSCN7118.jpg

Pari viikkoa sitten kävimme ulkona juhlimassa. Mefistossa oli 70-luvun discolasvegaspartyharty bileet. Koska edellisistä pippaloista oli ehtinyt kulua melkoisesti aikaa, innostuin ompelemaan itselleni bilemekon.

mekkoliini.jpg

Työpöydälle valikoitui sähäkkä graffititrikoo. Suunnittelin mekkoon yksityiskohtia, leikkauksia, koristuksia, ja lopulta siitä tuli tuollainen. Totesin kankaan itsessään olevan niin hieno, ettei mekko kaipaa muuta. Kokonaisuus viimeistellään asusteilla. Onnistuin käyttämään kankaan kokonaan. Yhtään hukkapalaa ei jäänyt. Tämän seurauksena helmasta tuli sen verta lyhyt, että kannattaa laittaa lyhyet shortsit alle jos lähtee tanssimaan 0_o.

kortti.jpg

Satu osti minulle vähän myöhäisenä joululahjana Twisted Sister postikortin ^_^. Joskus parhaat lahjat tulevat pienissä paketeissa. Stay tuned!

 

- Päivi