Päivän biisi: Lana Del Rey - Queen of disaster

Sää: Tuulista ja lunta satelee

 

Terveisiä Savonlinnasta! Vaikka on talvi, teekutsuja varten saa aina pukeutua kesäisesti. Tässä muutamia nukkemaisia asukuvia:

Päivi

DSCN7181.jpg

Neitokainen kuvan laidassa on työhuoneen uusi asukas Bianca Primadonna. Hoikka kaunotar muutti meille vaatekaupan loppuunmyynnistä.

DSCN7189.jpg

3.jpg

Olemme valokuvanneet asukokonaisuuksiamme jo vuosien ajan. Syksyllä 2015 aloimme myös videoimaan pukujamme. Emme ole perustamassa videoblogia. Videot ovat henkilökohtaiseen käyttöön eikä niitä tulla julkaisemaan netissä. Kaiken ei tarvitse olla julkista. Videokameralle tallentuu mm. meikkaamista, shoppailua, kauppoja, maisemia, juhlia, kahviloita, matkustamista, valokuvamallina olemista, cosplayta, vaatteita, ja tietenkin valmiita asukokonaisuuksia. Videoissa ei puhuta. Niiden tehtävä ei ole mielipiteiden ilmaisu tai kuulumisten kertominen. Ne ovat kotivideoita, jotka ikuistavat kahden nuoren naisen elämää ja erikoistyylipukeutumista. Toivomme, että 10-20 vuoden kuluttua videoista tekee henkilökohtaisesti arvokkaita se, miten niissä näkyy mennyt aika ja tapa pukeutua. Voiko historiaa tallentaa liikaa?

 

Tiistaina Satu laittautui nukeksi ja lähti nukkemetsälle. Löytääkseen parhaimmat nuket täytyy ajatella kuin nukke, käyttäytyä kuin nukke ja näyttää nukelta. Metsästys tuotti tulosta ja saaliiksi saatiin kaksi uutta nappisilmää.

JewelJaCrumbs.jpg

Jewel Sparkles (Koru Kimaltelee) on viehättävin prinsessa koko Lalaloopsy Maassa. Hän on hyvin kiinnostunut kaikista hienostuneista asioista taiteesta tanssiin. Jewel omistaa maan suurimman kokoelman tiaroja ja hän rakastaa opettaa ystävilleen etikettiä ja arvokkuutta. Jewel viihtyy valokeilassa ja etsii huomiota sieltä, mistä sitä voi saada. Hänen nimensä perustuu hänen ihastukseensa kaikista kiiltävimpiin koruihin, joilla hän voi tehdä häikäisevän vaikutuksen.

Ommeltu 13. maaliskuuta oikean prinsessan mekosta

Crumbs Sugar Cookie (Muru Sokeri Pipari) on Lalaloopsy Maan paras leipuri! Hän rakastaa aloittaa päivänsä leipomalla kaikkia suosikki herkkujansa. Kaikki hänen kaverinsa rakastavat tulla hänen herkullisiin leipomisjuhliinsa. Crumbsista suurimman osan ongelmia voi ratkaista leipomalla jotakin. Hänen nimensä perustuu murusiin, joita ropisee kakusta tai jopa leivästä ja hänen lempipipareistansa - sokeripipareista!

Ommeltu 4. joulukuuta leipurin esiliinasta

SuperSillyParty.jpg

Molemmat nuket kuuluvat Super Silly Party -sarjaan. Satulla on nyt kolme nukkea tästä sarjasta. Satu pitää erityisesti tämän sarjan nukeista, koska nuket ovat juhlavasti puettuja. Nukeissa on hauskoja yksityiskohtia ja kimallusta.

Crumbs.jpg

 

- Satu & Päivi