DSCN7041.jpg

Terveisiä lumen keskeltä Kouvolasta! Matkustimme tänne muutama päivä sitten valmistautumaan Winter Nekoconiin. Kuten edellisessä päivityksessä sanotaan, olemme järjestäneet talviseen kissaconiin itsellemme tekemistä kummitustalon muodossa. Jotta talo olisi entistäkin hyytävämpi kokemus, kaipaa se sen verta suuria tehosteita, että tarvitaan auto alle tavaroiden siirtämistä Kuopioon varten. Parhaillaan jaamme huoneemme valtavan taloon tulevan nuken kanssa. Täällä on aika ahdasta, ja suoraan sanottuna kyseinen hahmo on sellainen, ettei sitä kovinkaan mielellään yöllä huoneestaan löydä 0_o. 

Unohtui tuosta edellisestä päivityksestä:

DSCN6975.jpg

Kettuleidi Minminin meikki on valokuvien mukainen. Tuolta se näyttää, kun peruukin otsahiukset ja silmälasit eivät peitä kasvoja.

Pari asukuvaa:

1.jpg

DSCN7328.jpg

Viime vuoden loppupuolella täällä Kouvolassa halusin pukea jotakin kivaa ylleni ja lähteä kaupungille. Avasin vaatekaappini ja totesin, ettei siellä ole vaatteita. Mites tässä näin on päässyt käymään? Pelkästään pari kesämekkoa ja ihme rättejä, joissa en halua esiintyä päivänvalossa. Näihin lukeutui mm. Tracon 2014 farkut. Jaksan loputtomasti nipottaa siitä, että cosplayasuni ovat ehjiä, puhtaita ja silitettyjä. Sillä, onko farkkujeni vetoketju rikki keskellä conia, ei ole niinkään väliä :'D.  Ennen joululomalle lähtöä kokosimme siskoni kanssa pinon vaatteita Savonlinnan vaatekaapistamme ja toimme tänne. Kenkiä, mekkoja, koruja, paitoja, laukkuja... Vähän kaikkea. Pinon päällimmäiseksi totesin tarvitsevani päheen kangaskassin.

Laukku1.jpg

Koska nähtävästi tykkään tilkkutöistä, kokosin kangaspaloista ja kahdesta vanhasta paidasta laukun.

Laukku2.jpg

Kangaskassi on vuoritettu. Sisältä löytyy yksi iso vetoketjullinen tasku ja kaksi pientä nappitaskua.

 

- Päivi