Pukeutuminen on suuri ilomme. Kunnon asukokonaisuuteen kuuluu peruukki/kampaus, vaatteet, korut, meikit, yksityiskohdat yms. Aina ei kuitenkaan ehdi tai viitsi tälläytyä niin paljon. Miltä näytämme kun emme ole niin laittautuneita?

Päivi

p%C3%A4ve.jpg

Pidän tuosta takista todella paljon <3

Yleensä ajelen pään sivuilta hiukset pois, mutta nyt kasvatan niitä erästä cosplayprojektia varten. Rakastan semipermanentti hiusvärejä. Hiukseni ovat vaaleat vain jos valkaisen niitä seuraavaa sateenkaarenväriä varten. Olen likinäköinen ja siksi minulla on punaiset silmälasit. Omistan vain yhdet siistit farkut. Kaikki muut ovat revittyjä tai erikoisen muotoisia (esim. haalarit). Minulla ei ole pitkiä kynsiä, koska niiden kanssa on vaikea tehdä ompelutöitä. Silmiin en edes osaa laittaa "vain vähän" meikkiä. Siksi kulmakarvat ovat mustat, kajalia paljon ja luomiväriä korkealla.

Tälläytymisemme määrälle on tasot, joita ovat mm. Kotiolot tai ruokakauppa (ei yhtään meikkiä, mukavat vaatteet), Juhlat, kahvila tai shoppailu (meikki, kampaus, vaatteet), Valokuvaus tai conit (todella paljon kaikkea)...

futispipo.jpg

Nopea kahvila-asukokonaisuus. Nopean siitä tekee meikki: Kulmakarvojen maalaamiseen ei kulu aikaa koska ne eivät näy otsahiusten alta. Yleensä teen tumman silmämeikin koska kulmakarvat ovat tummat. Jos kulmakarvat eivät näy, myös silmämeikki voi olla olematon. Kyllä, poskeeni on maalattu tammenterho ja minulla on jalkapallo.

yks%C3%A4rit.jpg

Kokonaisuus valokuvauksia varten:

VesaL%C3%BDra%20%2878%29.jpg

 

Satu

PupupaitaJaHiusmaskara.jpg

Tällä hetkellä en oikein tiedä, mitä haluaisin tehdä hiuksilleni, joten annan niiden vain kasvaa. Arkisemmassa tyylissäni on aivan normaalia, että minulla on jalassa housut ja käytän silmälasejani. Värikkäät paidat ja muoviset korut ovat osa melkein jokaista tyyliäni. Tällä hetkellä suosikki väriyhdistelmistäni on turkoosi ja punainen. Hyvänä kakkosena tulee vaaleanpunainen ja turkoosi.

Valitettavasti en ole ikinä saanut julkaisemisen arvoisia kuvia, joissa näkyisi kunnolla hiukseni, kun olen värjännyt ne sähäkästi tai minulla on päälläni musta housupukuni. Tällaiset kuvat olisivat tyyliltänsä todella erilaisia, kuin perinteiset prinsessakuvani.

NukkePrinsessa.jpg

Viihdyn hattarana <3. Kyllä, käteeni on maalattu tammenterho.

 

T: Päivi & Hattara