VaimoMatskua3.jpg

Terveisiä keväisestä Savonlinnasta! Kevyttä pilviverhoa, mutta ei sadetta. Lämpöä sen verran, että ulkona tarkenee ottaa valokuvia ilman ulkotakkia. Kaduilta on lumi ja sora poissa, niin voi kävellä korkokengillä myös ulkona. Siispä pari ulkokuvaa:

VaimoMatskua2.jpg

VaimoMatskua1.jpg

Kuvassa näkyvä "mekko" on itse asiassa hame. Hame nostetaan kainaloihin ja suljetaan vetoketjua selästä niin pitkälle kuin pystyy. Vetoketju pysäytetään hakaneulalla, niin se ei valu auki päivän mittaan. Outoa selkäosaa ei näe, kun laittaa takin päälle. Takki myös peittää hiukan kehnosti istuvan miehustan. Viimeistele vyöllä.

Laukku.jpg

Kuvissa näkyy myös uusi laukku, jonka toin mukanani Kouvolasta.

LalLalloopsy.jpg

Kouvolan kirpputorilta lähti mukaani myös kaksi pientä nukkea. Jewel kissapuvussa kuuluu Lalaloopsy Silly Fun House -sarjaan.

Ruskeasilmäinen nukke on nimeltänsä Toffee Cocoa Cuddles (Toffee Kaakao Halaus). Hän on Lalaloopsy Maan suklaaintoilija. Toffee on oikea söpöläinen ja hän rakastaa antaa haleja. Hän halaileekin tosi paljon! Toffee pystyy sulattamaan kenen tahansa sydämen, jopa kaikista pahimpien kovanaamojen tai epäystävällisten ihmisten. Toffee rakastaa aina halata, olitpa millainen tahansa! Hän on täydellinen pieni halitoukka. Toffee rakastaa karkkia, röyhelöitä ja kivojen viestien lähettämistä. Mutta jos hän saa tällaisen viestin, hän punastuu todella helposti. Hänen nimensä perustuu koviin melassikarkkeihin, jotka on täytetty suklaalla, eli toffeeseen.

Ommeltu: 11. kesäkuuta kansallisena halauspäivänä suklaarasiasta

Teekuppi kuuluu Lalaloopsy Silly Pet Parade -sarjaan. Valitettavasti kaikkiin näihin setteihin kuuluvat pienet osaset, kuten lemmikit ja muut tavarat, puuttuivat.

 

- Satu