Päivän biisi: Keri Hilson - Pretty Girl Rock

Polkka.jpg

Blogissa on ollut hiljaista pari viikkoa. Syy tähän on perinteinen, eli cosplaytapahtuma ja pukukilpailu ovat saaneet kaiken huomiomme. Silloin kun on kiire cossipukujen kanssa, ei blogia päivitellä. Cosvision järjestettiin viikonloppuna ja eilen kotiuduimme Hämeenlinnasta paria kokemusta rikkaampina. Lähdimme Cosvisioniin kutsuvieraspukukilpailun vuoksi. Lauantaina Päivi nousi kisalavalle pukeutuneena hahmoksi Joker mangasta Kuroshitsuji. Hän voitti kilpailusta toisen sijan.

DSCN7952.jpg

Cosvisionista lisää juttua tulee erilliseen päivitykseen ja siinä sivussa puhumme vähän Jokerin puvun valmistuksesta yms. Ennen sitä: Pukukuvia olkaa hyvä!

Päivi

panku.jpg

Tällä hetkellä Päivin hiukset eivät enää ole vihreät, vaan oranssit! Jokerin hiusraja tehtiin "aidon näköiseksi" Päivin omalla hiusrajalla, ja tästä syystä vihreä väri sai väistyä oranssin tieltä.

pankku.jpg

Satu ja uusi piparminttuperuukki

Ihmiskarkki.jpg

k%C3%A4rmes.jpg

Kesä tule pian! Emme halua enää peittää vaatteitamme takeilla ja huiveilla. Päivi tekee kaulahuiveistaan hauskemman näköisiä kietomalla pehmolelukäärmeen huivin seuraksi kaulaan.

 

- Satu & Päivi