Päivän biisi: Village People - In the Navy

 

Viime viikolla saimme nauttia useista aurinkoisista ja lämpimistä päivistä. Nyt säät ovat hieman taas kylmenneet, mutta kauheasti tuosta ei haittaa ole ollut, koska kesätyömme ovat alkaneet ja siellähän ne päivät mukavasti kuluvat.

Kun emme ole töissä, Satu toteuttaa itseään ihmiskarkkina:

3.5.2016.jpg

Kuppikakkuhuppari on Päivin ompelema, aivan kuten on kuppikakkuhaalarikin. Päivi aloitti lyhythelmaisten ja vuoritettujen hupparien teon 2013. Vaaleanpunainen huppari valmistui silloin. Liila huppari joutui odottelemaan "keskeneräiset työt" -pinossa vetoketjun kiinnitystä pari vuotta :'D. Kylläpä aika lentää nopeasti työhuoneessa.

KuppikakkuHupparit.jpg

Päivi kukkahattuilemassa:

DSCN8057.jpg

Päivillä on jalassa Iron Fistin Reina Muerte kengät, jotka sopivat kivasti yhteen Hell Bunnyn hameen kanssa.

DSCN8067.jpg

 

Savonlinnan kirpputorilla luoksemme purjehti sinitukkainen nappinukkeliini:

Marina.jpg

Marina Anchors (Pienvenesatama Ankkureita) on siistein ja kaikista järjestelmällisin seilori koko Lalaloopsy Maassa. Hän on todella huoliteltu ja Marina pitää kaiken aina järjestyksessä. Hän rakastaa merta, vaikkakin ei osaa uida. Hänen nimensä perustuu vesisyvänteisiin, jonne pienet laivat voivat telakoitua. Ankkurit estävät näitä laivoja kellumasta tiehensä!

Marina asuu laiturilla sijaitsevassa talossa rannikon tuntumassa. Kalastusverkko koristaa hänen talonsa kattoa ja ulkona on kaukoputki, jotta Marina voi jo kaukaa nähdä kuka on tulossa kylään. Hänen talonsa ohessa sijaitsee punavalkoraidallinen majakka, joka auttaa laivoja saapumaan satamaan yöllä.

Marinalla on lemmikkinä valaan vauva.

Ommeltu: 8. kesäkuuta seilorin uniformusta

Marina%20ja%20Bea.jpg

Marina kuuluu samaan Silly Hair -nukkesarjaan kuin noin vuosi sitten meille tullut Bea. Parhaiten Satu on saanut nukkejen mutkikkaat hiukset pysymään kurissa vetämällä ne solmuun.

 

- Päivi & Satu