Päivän biisi: Savage Genius - Forever

VappuJaUusiLaukku.jpg

Aurinkoisia terveisiä sateenkaaren väärästä päästä! Säät ovat mitä suloisimmat <3.

Unohtui tuosta Cosvisionin artikkelista: Hämeenlinnassa kouraamme lyötiin SM-kisoissa antamatta jäänyt palkinto. Saimme Cosplay Mode -lehden, ja vieläpä marraskuun numeron :D (kisat olivat marraskuussa).

lehti.jpg

Cosplay Mode on japanilainen cosplayhin erikoistunut lehti. Kansien välistä löytyy runsaasti kuvia mm. cosplayasuista ja cosplayphotoshooteista. Lehdessä neuvotaan erilaisten asujen ja proppien valmistuksessa, esitellään cosplayssa hyödyllisiä materiaaleja (mm. peruukkien värjäystä), meikkiohjeita, artikkeleita cosplaytapahtumista yms. Lehden mukana tuli myös kaavoja. Tekstien ymmärtäminen on vähän vaikeaa jos ei osaa japania :'D.

30.4 ihastuttava aurinkoinen sää houkutteli pistämään hameet päälle ja sukeltamaan vappua juhlivien ihmisten joukkoon :).

Päivi

DSCN8024.jpg

DSCN8031.jpg

Satu

1.5.2016.jpg

Vappu.jpg

Laukku on Kaisa Turtiaisen käsialaa. Se on valmistettu vartavasten Satulle, koska hän on pitkään etsinyt itsensä näköistä laukkua tätä kuitenkaan löytämättä. Kaisa summasi valmistuksessa yhteen Satun tyylin ja näin syntyi maailman ihanin laukku.

KaisaTurtiainenLaukku.jpg

Laukku on upea suunnittelun ja käsityön taidonnäyte. Kaisa on ommellut sen alusta loppuun asti itse. Myös kaikki kirjailut ja pienet ihanat yksityiskohdat, kuten perhosen ja tähdet, hän on valmistanut omin käsin.

KaisaTurtiainenLaukkuYksityiskohtia.jpg

Kaisan käsitöitä on näytillä Savonlinnassa Sureksi en tahdo ma -näyttelyssä galleria Ars Novassa 22.4-15.5.2016. Gallerian kanssa samalta kadulta löytyy myös Kaisa Turtiaisen ateljee. Kotisivulta voi käydä katsomassa, mistä putiikeista ympäri Suomea voi ostaa Kaisan valmistamia tavaroita.

 

- Satu ja Päivi