Päivän biisi: Miwako Fujitani - Watashi-tachi ni Naritakute

Satu%20ja%20Toasty.jpg

Sateenkaaren väärässä päässä tuskastellaan säätä. Sataa, tuulee ja on kylmä. Miten tässä säässä voi mennä ulos kuvauttamaan vaatteita!? Sinä ainoana aurinkoisena ja lämpimänä päivänä minä hyppäsin kissamekkoon ja sipsuttelin ostamaan itselleni uudet kengät. Savonlinnan keskustaan on ilmestynyt pieni putiikki Ladies with Lolas. Nimestä voi päätellä, että putiikista löytyy mm. Lola Ramonan kenkiä. Viime vuonna innostuin korkokengistä, mutta minun on vaikea löytää riittävän persoonallisia kenkiä itselleni. En osta netistä kenkiä koska haluan sovittaa ne ennen ostopäätöstä ja tämän lisäksi tuen kivijalkakauppoja. Valkoisten kesäkenkieni hajottua olen kaipaillut itselleni uusia, ja viimeinkin tällaiset löytyivät kyseisestä putiikista.

LolaRamonaKeng%C3%A4t.jpg

Minun syyni korkokenkien vähäiseen käyttöön aikoinaan oli se, että minulla oli liian usein korkokenkiä, joiden tehtävänä tuntui olevan jalkapöytäni rusentaminen ja minun kaataminen nurin. Lola Ramonan kengät ovat mukavat jalassa ja niillä pystyy kävelemään huoletta pidemmänkin matkan kaupungilla.

15.6.2016%201.jpg

Ganguro%20Nukke.jpg

15.6.2016%202.jpg

 

Lisää nukkemaisia juttuja:

Lalaloopsy%20WorkShop.jpg

Ystäväni toi minulle Mimiconiin Lalaloopsy-nukkeja. Nämä kaksi ovat tavallisesta nukkesarjasta poikkeavia Lalaloopsy Workshop-nukkeja, joiden osia voi irrottaa ja kiinnittää toisiin nukkeihin luoden näin täysin uusia nukkeja. Nämä kaksi nukkea perustuvat Sahara Mirageen ja Pix E. Fluttersiin. Niiden nimet on Genie (Henki) ja Fairy (Keiju). Nukke on hieman pienempi kuin iso Lalaloopsy-nukke ja myös raajat on pidempiä ja kapeampia. Nukkejen idea on hauska, mutta olisin toivonut täysin uusia nukkehahmoja sen sijaan, että käytetään vanhoja, koska nyt huomaan miettiväni tiettyjen osien kuuluvan tietylle hahmolle. Vapaasti rakennettava nukke ilman mitään pohjahahmoa mahdollistaisi täysin oman luomuksen, eikä vain nukkea, jolla on "lainassa" toisen nuken osia. Suurimmalla osalla isoja perusnukkeja on riisuttavat vaatteet, joten myös näitä nukkeja pystyy tavallaan sekoittamaan keskenään.

 

- Satu with Lolas