Sää: Aurinkoista ja lämmintä

IMG_9125.jpg

Se on kesä nyt! Yksi kesän parhaimpia juttuja on se, ettei tarvitse pukea ulkovaatteita päälle pihalle mentäessä. Toinen kiva juttu on se, että luonnonvalo valokuvia varten on oiva. Näiden kahden yhdistelmä on paljon ulkokuvia ilman, että mallit hytisevät kylmästä ilman päällitakkeja.

Viikonloppuna kävimme Mimiconissa Mikkelissä. Coniraportti ilmestyy blogiin jossakin vaiheessa (epämääräinen "jossakin vaiheessa", lempi ajankohtamme <3). Satu otti osaa cosplaykilpailuun ja voitti kokeneet -sarjassa 3. sijan. Hän oli pukeutunut hahmoksi Ryuga animesta Metal Fight Beyblade. Hahmon on voinut nähdä myös Suomen telkkarissa viimeksi 2013. Puku on täysin uusi asu UruharaFC:lle ja Satu viimeisteli sen Mimiconiin - mainittakoon, että asun valmistus aloitettiin jo 2013. Deadline puvun valmistumiselle silloin: Jossakin vaiheessa :D.

 

Nukkemaiset tytöt vauhdissa Linnankadulla:

Päivi (kuka on todella ihastunut uuteen lyhyeen mustaan peruukkiinsa)

DSCN8253.jpg

Satu

Vaikea uskoa, että kuvan höttövatti taipuu täysin vastakohtaiseen Ryugan pukuun. Cossaajien muuntautumiskyky <3.

IMG_9057.jpg

DSCN8264.jpg

IMG_9083.jpg

 

Sitten virallisia nappisilmiä, joita on ilmestynyt peräti neljä uutta Satun kokoelmaan. Tässä yksi heistä:

Olipa kerran pieni yksinäinen Lalaloopsy nukke nimeltänsä Cinder Slippers. Joka päivä Cinder istui mikkeliläisen kirpputorin ikkunassa ja katseli ikkunan ohi käveleviä ihmisiä toivoen, että joku tulisi ja veisi hänet mukanansa kotiin. Eräänä lauantai-iltana ikkunan ohitse käveli kolme nuorta naista. Cinder tiesi heti, että yksi heistä on prinsessanukke aivan kuten hänkin, vaikka tällä ei ollut päällänsä hienoja vaatteita ja hänen hiuksensakin muistuttivat erehdyttävästi Ryugaa Beybladesta. Cinder koputti varovasti ikkunaan ja naiset huomasivat hänet. Valitettavasti oli jo niin myöhäinen ilta, että kirpputori oli ehtinyt mennä kiinni, mutta he lupasivat palata hakemaan Cinderin sitten, kun kirpputori olisi taas auki. Cinder jäi odottamaan. Kului sunnuntai ja heitä ei kuulunut. Kului maanantai ja heitä ei kuulunut vieläkään. Koitti tiistai ja Cinder oli jo niin epätoivoinen, että alkoi itkeä. Kyyneleidensä läpi hän ei huomannut, miten prinsessanukke saapui yhdessä ritarin kanssa kirpputorille. Cinder havahtui seuraavan kerran vasta, kun hän oli jo prinsessanuken sylissä ritarin punaisessa autossa matkalla kohti Savonlinnaa. Prinsessanukke oli myös löytänyt Cinderin ystävän, hiirulaisen, kirpputorin tavaroiden seasta. Cinder oli niin onnellinen. Hän ja hiirulainen pääsivät uuteen kotiin täynnä uusia ystäviä, eivätkä Cinder tai hiirulainen olleet enää ikinä yksinäisiä.

Loppu

Lalaloopsy%20Cinder.jpg

Cinder Slippers (Tuhka Tohvelit) on Lalaloopsy Maan oma kiireinen prinsessa. Hänellä on aina hoppu askareidensa parissa. Cinderin suosikki kengät ovat lasiset tossut, mutta hän hukkaa ne aina. Hänen nimensä on lyhennelmä prinsessa Cinderellasta (Tuhka - Tuhkimo). Tästä syystä hänellä on myös lasiset kengät, joilla on tärkeä rooli Tuhkimo-tarinassa. Cinderillä on lemmikkinä valkoinen hiiri.

Ommeltu: 5. syyskuuta Ole Myöhässä Jostain -päivänä, Tuhkimon mekosta

 

- Päivi & Satu