Päivän biisi: PMMP - Heliumpallo

Terveisiä sateenkaaren väärästä päästä! Täällä on kylmä ><. Ja käytin koko sunnuntain asunnon siivoamiseen. Ihan kun en saisi siivota töissä tarpeeksi.

katu.jpg

Lauantaina pääsimme juhlimaan ystävämme lakkiaisia. Sitä varten oli tietenkin pukeuduttava hienosti ja tempaisin päälleni kansallispuvun (jota saan käyttää aivan liian harvoin). Koska lyhyisiin hiuksiin on hiukan vaikea tehdä teemaan sopivaa kampausta, taiteilin riittävän hyvin teemaan sopivan kukkaseppeleen päähäni.

pk.jpg

Puku on Munsalan asu ja sain sen vanhemmiltani, ketkä ostivat sen kirpputorilta. Keräilen käytettyjä ja siedettävän hyväkuntoisia kansallisasuja (noin 36 kokoisia). Keräilyyn kuuluu myös asuista rakkaudella huolehtiminen ja käyttö sopivaksi katsomissani tilanteissa. Tällä hetkellä omistan kaksi asua. Valitettavasti toisesta puvusta puuttuvat mm. esiliina ja hartiahuivi, miksi sitä on vähän paha käyttää asusta noin oleellisten vaatekappaleiden uupuessa :(.

kp.jpg

Kesä- ja heinäkuussa olevat conit ovat meille vähän paha paikka. Monilla on lomaa, mutta me olemme töissä paikassa, missä kesä on kaikista kiireisintä aikaa. Täytyy miettiä tarkasti, mitä conia varten pyytää vapaata. Nyt kuitenkin alustavasti näyttää siltä, että Desucon viikonloppu olisi meillä molemmilla vapaana ihan ilman lomapyyntöäkin. Jos tilanne pysyy odotusten mukaisena, UruharaFC suuntaa Lahteen viikonlopuksi!

 

- Päivilän asu