Päivän biisi: Rio Hiiragi - Banzai! Banzai!

Tämä on viimeinen päivitys koskien Pariisin Japan Expoa 2016. Palasimme maanantaina puolen yön aikaan Suomeen, ja eilen illalla palasimme takaisin Savonlinnaan. Päivitys käsittelee sunnuntaita Japan Expossa, ja tämän jälkeen julkaistaan vielä yksi summa summarum päivitys koko reissusta. Tämä päivitys tulee sisältämään mm. kuvia Pariisista.

IMG_0401.jpg

Sunnuntaina puimme jälleen Androidi nro 17 ja Androidi nro 18 asut päällemme ja lähdimme nauttimaan viimeisestä päivästä Japan Expossa.

17.jpg

18.jpg

IMG_0402.jpg

Aikamme tutkimme figuurivalikoimaa ja lopulta Päivi päätti ostaa kaksi pientä Dragon Ball Z figua: Banpreston World Collectable Figure -sarjasta Zarbonin ja Kaiooshinin. Myyjä penkoi hetken laatikoita, ja lopulta myi näytteillä olevat figuurit koska varastossa ei nähtävästi ollut enää yhtäkään jäljellä. Tästä syystä Zarbon tuli ilman laatikkoa, mutta Kaiooshin teki tilaa omaa laatikkoonsa ja molemmat saatiin turvallisesti yhdessä palassa Suomeen.

IMG_0410.jpg

IMG_0409.jpg

IMG_0423.jpg

Sunnuntaina meitä kiinnosti mm. TODOMACHI - Creators Tokyo Fashion Show. Myöhästyimme vähän shown alusta ja saimme kehnot paikat, miksi itse muotinäytöksestä ei ole näyttää valokuvia.

IMG_0464.jpg

Sen sijaan Päivi onnistui nappaamaan kuvan muotinäytöksen yhdestä live-musiikista vastanneesta henkilöstä Rio Hiiragista, kuka säntäsi lavalle laulamaan Banzai! Banzai!. Olipa energinen show ja söpö artisti <3!

IMG_0479.jpg

IMG_0476.jpg

Päivän ateria: Lihaa ja sieniä patongin välissä ja jälkiruuaksi jääsohjoa.

IMG_0426.jpg

Seuraavan kerran palasimme isolle lavalle katsomaan European Cosplay Gathering 2017 Ranskan esikarsinnan. Miten suuria ja näyttäviä pukuja, ja miten paljon osallistujia! Meno oli ihan eri mittasuhteissa mitä Suomen cossikisoissa näkee. Yksilösarjassa lyhyt esitysaika ja ajottain vaatimattomat näytökset eivät häirinneet kun tuijotti silmät kuivina kilpailijoiden yksityiskohtaisia asuja. 

 

BTW, 2016 European Cosplay Gatherin finaalin tulokset ovat (valitettavasti ei ole näyttää valokuvia)

Yksilösarja

1. Ranska

2. Espanja

3. Englanti

Joukkuesarja

1. Ranska

2. Suomi

3. Romania

Paras meikki/maskeeraus: Espanja (yksilösarja)

Paras peruukki: Tanska (yksilösarja)

 

IMG_0478.jpg

IMG_0501.jpg

IMG_0506.jpg

Päivän ostokset: Herkkuja, piilolinssejä, pitkiä sukkia ja figuureja + tuliaisia, mutta niiden kuvia emme tähän pistä. Muuten ne eivät tule yllätyksenä :).

IMG_0526.jpg

Kaiooshin ja Zarbon pääsivät Tapionin ja Mecha Freezan seuraan.

 

T: Päivi & Satu