Nyt kun olemme palanneet Ranskasta ja kiireet sen asian suhteen on ohitse, jää aikaa julkaista juttuja niistä asioista, mitä tapahtui ennen Ranskaa. Ja sitten alkavat kiireet muiden asioiden suhteen 0_o. Kesä ja etenkin heinäkuu ovat aina vähän tiukka paikka meille, koska kesäsesonki alkaa töissä.

2.7 kävimme Tivoli Seiterässä, joka perinteiseen tapaan vieraili Savonlinnassa muutaman päivän ajan.

PastelliPoni.jpg

IMG_9888.jpg

Kävimme katsomassa Sirkus Finlandiaa seuraavana päivänä. Samalle päivälle oli varattu Päivin cosplaypuvun Jokerin valokuvaus, joka päättyi julmasti ukkoseen ja hervottomaan kaatosateeseen. Valmiita kuvia tulee julkaisuun myöhemmin <3.

kuvaus.jpg

Kaatosateesta puheen ollen yksi Satun Lalaloopsy nukeista on varautunut kosteisiin keleihin omalla sadetakilla. Ystävämme toi Mimiconiin kirpparilta ostetun Bea Spells-a-lot -nuken. Tavallisesta vaatetuksestansa poiketen Bea on pukeutunut sadetakkiin (josko asukokonaisuudesta puuttuvat kumisaappaat ja vyö). Jahka ompeluhuoneessa kiireet hellittävät, voisi Bealle ommella muitakin vaatteita kuin vain sadetakin.

Lalaloopsy%20Bea.jpg

Lalaloopsy%20Bea%20ja%20Bea.jpg

Sinisilmäisiä nappisilmiä on nyt talossa kaksinkappalein. Bea on aikaisemmin esitelty TÄÄLLÄ.

Päivin nimipäiviä juhlittiin noin kuukausi sitten. Satu antoi hänelle lahjaksi kaksi CD-levyä ja Twisted Sisteriä käsittelevän englanninkielisen artikkelin jostakin musiikkilehdestä. Runsaasti kuvitusta kuten näkyy <3.

DSCN8286.jpg

Twisted Sister on erittäin ajankohtainen aihe koska BÄNDI TULEE SUOMEEN PORISPEREEN 5.8.2016 esiintymään nykyisellä kokoonpanollaan! Nykyinen kokoonpano tarkoittaa, että bändin alkuperäinen rumpali on valitettavasti kuollut. Keikka on todella harvinaista herkkua Suomessa, eli jos haluaa TS:n livenä nähdä, Porispereen mars mars!

 

- Päivi & Satu