Terveisiä linnakaupungista!

IMG_0688.jpg

Satu on oma pastellinvärinen itsensä:

29.7.2016.jpg

31.7.2016.jpg

Savonlinnassa juhlittiin Pyhän Olavin päivää 29.7. Sen kunniaksi Päivi päätti olla prinsessa ^_^.

IMG_1023.jpg

Päivi valmistaa tassuhanskoja tilaustöinä. Valkoisista tuli niin älyttömän söpöt, että hän päätti tehdä yhden parin itselleenkin. Sopivat todella hyvin Hell Bunnyn kissamekkoon ^^. Ohje tassuhanskojen valmistamiseen löytyy blogista TÄÄLTÄ.

IMG_1032.jpg

 

Nappisilmäinen nukkeperheemme on saanut taas uuden jäsenen:

Mint.jpg

Mint E. Stripes (Minttu E. Raitoja) on Lalaloopsy Maan karkki-intoilija. Hänen sokerihampaansa on erityisen suuri kaikkea sellaista kohtaan, jossa on minttua! Mint on kuin viileä henkäys raikasta ilmaa. Hän rakastaa pyöriä ympyrää todella, todella nopeasti, kunnes viimein kaatua nurin nauraen. Mintin kulkua on helppo seurata, koska hänen askeleensa kahisevat. Mintin nimi tulee hänen minttuisen olemuksensa mukaan - aivan kuten punaiset spiraalit tulevat minttukarkkien mukaan.

Hänellä on lemmikkinä koira (joka allekirjoittaneiden mielestä näyttää tiikeriltä, raidallinen kun on).

Ommeltu: 26. joulukuuta, kansainvälisenä karkkitanko päivänä, karkkipaperista

Satu rakastaa kaikkea, missä on punaista ja turkoosia. Hän myös tykkää minttukarkeista, josko ei siedä minttua missään muussa muodossa. Mint kuuluu niihin Lalaloopsy nukkeihin, joita Satu erityisesti etsii, joten tämän nappisilmän löytyminen nettikirppikseltä oli todella mieluinen yllätys!

 

- Päivi ja Satu