Pistetäämpä jotakin blogiin kun viime päivityksestä on jo pari viikkoa aikaa. Syy pieneen päivitystaukoon oli perinteinen, eli valmistauduimme coniin, tässä tapauksessa Traconiin. Traconin jälkeen kuvasimme kotipuolessa pienen photoshootin asusta Aoi Sew-a-lot (Aoi Ompelee-paljon. Aoi on japania ja tarkoittaa sinistä). Traconin kuulumisia kirjoitellaan blogiin jahka saadaan valokuvia tapahtumasta. Aoin asu ja ulkoisen olemuksen toteutus ovat minun käsialaani. Satu hoiti valokuvauksen.

My photos will stay in my galleries. Please don't copy photos and publish them elsewhere. If you wanna share my pics, at first ask permission from paivi.asikainen89@gmail.com before making anything.

Minun valokuvani pysyvät minun gallerioissani. Ole hyvä äläkä kopioi valokuvia ja julkaise missään muualla. Jos haluat esitellä töitäni, kysy ensin lupa paivi.asikainen89@gmail.com ennen kuin teet mitään.

IMG_1469.jpg

IMG_1533.jpg

IMG_1496.jpg

IMG_1538.jpg

IMG_1501.jpg

Aoi peruukki on tällä hetkellä uudelleen muokattavana. En ollut tyytyväinen sen ulkonäköön. Puran ison nutturan (sen, mikä on kukkasten alla piilossa), teen rastoista isoja palmikoita ja laitan päälaen poikki kulkemaan lisää lankarullia. Aoi saa viralliset kengät asuunsa jahka löydän sopivat korkokengät projektin pohjaksi. Muotoilen korot näyttämään niin ikään lankarullilta :D.

 

- Päivi Ompelee-paljon