Päivän biisi: Mini Viva - Left my heart in Tokyo

Sää: Tulee lujaa mutta aurinko paistelee, +13 astetta

IMG_1809.jpg

Joka kevät tulee sanottua itselleen "tänä kesänä kuvataan todella paljon koska kesä". Sitten tulee työt. Ja sitten tulee conit. Ja sitten onkin syksy. Sitten harmitellaan mihin aika katosi ja miksi tuli kuvattua niin vähän. Syksy on täynnä mahdollisuuksia, mutta silti tulossa oleva talvi lannistaa. Leikkipuiston väki on vuodesta toiseen keksinyt kaikenlaista kaamosmasennuksen ehkäisyyn (2014 kirjasto, 2015 älyttömästi cosplay- ja conijuttuja). Tänä vuonna taistelemme itsemme syksyn läpi koska loppuvuoden puolella odottaa porkkana: Lähdemme vuoden lopussa Japaniin ja oleilemme siellä kokonaisen kuukauden. Kun kerta mennään, niin mennään sitten kunnolla! Pääsemme Japaniin todella harvoin, ja esim. viikon loma on aivan liian vähän aikaa tutustua mielenkiintonsa kohteeseen. Lennot kahdelle on Nordic Cosplay Championship 2014 mestaruuden pääpalkinto. Parin vuoden odotuksen jälkeen aika on sopiva ja Nippori kutsuu! Japani ei ole meille toinen kotimaa. Olemme vierailleet siellä vain kerran World Cosplay Summitissa 2013. Päivi yrittää opiskella japania, mutta olemme todella huonoja oppimaan vieraita kieliä, joten melkoista yrittämistä se on. Tämän lisäksi hän lukee mm. Tokion matkaoppaita. Pitäisiköhän opetella syömään puikoilla? Onneksi meitä lähtee reissuun myös kolmas henkilö, kenelle Japani on tutumpi paikka. Aioimme päivittää blogia ahkerasti kaikesta mitä näemme ja koemme ^_^.

Pukukuvia

Päivi

IMG_1859.jpg

Satu ja Mint

23.9.2016.jpg

Pukukuvista puheenollen olemme viime aikoina nähneet jotakin ennennäkemätöntä täällä Savonlinna: Erikoistyylipukeutujia! Tarkkaanottaen todella söpösti pukeutuneita nuoria tyttöjä 0_o. Todella kivaa <3. Tänään olimme onnekkaita ja tapasimme muutaman heistä kun hilluimme kaupungilla erikoisissa vaatteissa. Todella erittäin kivaa <3 <3. Laittaisimme tähän valokuvan todisteeksi, mutta on epäkohteliasta julkaista kuvia muista ihmisistä ilman heidän lupaansa.

 

Päivi valmisti tilaustyönä Kollaasi -kangaskassin.

Lauggu.jpg

Kangaskassin teemana toimi sininen väri ja se sai olla rock-henkinen. Suurin osa laukun materiaaleista saatiin kierrätyksestä.

lauggu1.jpg

Vuoritetun kassin sisältää löytyy yksi iso vetoketjullinen tasku ja kaksi farkkutaskua. Painoneppareilla laukun saa suljettua.

lauggu3.jpg

lauggu2.jpg

Nam nam!

IMG_1990.jpg

 

- Päivi ja Satu