Päivän biisi: T-Pistonz+KMC - Gachi de katouze

IMG_1682.jpg

Vielä ennen Traconin päivitystä käydään heittämässä lyhyt visiitti Ruotsiin. Kävimme Ruotsinlaivalla viime viikon alussa yhdessä ystävämme kanssa ja nyt sieltä hieman kuulumisia.

Ruotsissa.jpg

Ruotsissa on tullut käytyä pari kertaa aikaisemmin cosplayjuttujen takia. Tämä oli ensimmäinen laivamatka Satulle ja toinen laivamatka Päiville. Tukholma ei ollut meille tuttu paikka, mutta onneksi ystävämme oli risteillyt usein ja käynyt myös Tukholmassa, joten luotimme hänen taitoihinsa toimia matkaoppaana ja kartanlukijana.

IMG_1658.jpg

RuotsissaSatu.jpg

Vanhassa kaupungissa monet kadut ja historialliset rakennukset houkuttelivat kuvaamaan, mutta valokuvia oli vaikea saada ilman, että joku turisti tallentui taustalle oman kameransa kanssa. Kuvaamisesta puheenollen täällä ja Ruotsissa ja kaikkialla EI VALOKUVATA IHMISIÄ ILMAN LUPAA. Vaikka katumuoti-/alternativepukeutujat olisivatkin juuri sitä mitä loma-albumisi kaipaa, ette saa räpsiä kuvia henkilöistä ilman heidän suostumustaan. Valokuvaaminen ilman lupaa on röyhkeää ja ärsyttävää. Vaikka pukeutumisharrastajat saattavat olla todella huomiota herättäviä, he monesti pukeutuvat itseään varten, eivät tuntemattomien ihmisten valokuvia.

IMG_1660.jpg

wetjkl.jpg

IMG_1662.jpg

Laivalla.jpg

IMG_1694.jpg

Takaisin Savonlinnaan arkiaskareiden pariin <3.

 

- Päivi ja Satu