Päivän biisi: myCube, take me away! Minnie Riperton - Loving you

Pistimme tässä hiljattain merkille, että kun keskustelemme kaverimme kanssa, viittaamme usein TV-sarjoihin The Simpsons, Family guy tai South park. Sivistävää on viihteemme.

IMG_2450.jpg

Viikonloppuna sivistimme itseämme käymällä Aiconissa Hämeenlinnassa. Reissusta tulee raportti blogiin myöhemmin. Nyt luvassa asukuvia yms.

Satu (ja Sohjo)

IMG_2098.jpg

IMG_2086.jpg

Istumassa.jpg

Satulla on uusi Päivin valmistama T-paita. Koska kangas on kovin satumainen, annoimme paidan nimeksi Satu :D. Paidan kangas on ostettu Eurokankaasta hiljattain, eli jos ihastuit siihen, kannattaa rientää kauppaan kyselemään.

Uni.jpg

Tänä syksynä on tullut ommeltua paljon käyttövaatteita. Cosplaykiireet ovat hellittäneet vähäksi aikaa ja kesäsesonki töissä loppunut. Kiire poistuu päästä, kankaat alkavat inspiroimaan uudella tapaa ja antaa itsensä nauttia tekemisestä ilman paineita. Osa syy tuottavuuteen on myös se, että hyviä kaavoja vaatteita varten on kertynyt säilöön tavallista enemmän. Päivi tekee kaavat vaatteita varten itse. Hän myös purkaa roskiin meneviä vaatteita paloihin ja jäljentää niistä kaavat. Suurin osa Päivin ompelemista vaatteista menee Satulle. Satu tietää kovin selkeästi millaisia vaatteita haluaa ja tarvitsee - Päivi sen sijaan ei. Satu löytää myös helpommin mieleisiään kankaita.

IMG_2350.jpg

 

- Päivi & Satu