Lokakuu lähestyy loppuaan. Vaikka syksyiset säät näyttävät valokuvissa kovin kivoilta, niin ulkona ei tarkene enää pelkässä villapaidassa. Muistakaa ottaa ulkotakki, pipo ja lapaset mukaan ulos mentäessä!

IMG_2637.jpg

Kiitos kaikille, ketkä muistitte Satua 18.11! Pidetään seuraavat teekutsut joulun kunniaksi. Halloween menee meiltä vähän ohitse koska cosplayn SM-kilpailut.

Muurilla%202.jpg

23.10.2016%201.jpg

Punainen%20villapaita.jpg

Kuvissa näkyvä turkoosi tyllihame on Päivin käsialaa. Hameeseen ei kuulu ollenkaan alushelmaa. Hameen alle puetaan muita tyllihameita, ja näiden väri kuultaa turkoosin lävitse kuvan osoittamalla tavalla:

hame.jpg

Ensimmäisessä kuvassa alushelmaa ei ole (valkoinen kaitale on paidan helma). Toisessa kuvassa tyllihameen alla on turkoosi hame. Hameen sävyä voi vaihtaa sopimaan eri asukokonaisuuksiin pelkästään vaihtamalla alushelmaa. Jos puku kaipaa ripauksen pinkkiä, tietää minkä värisen hameen tyllin alle valitsee ^_^.  Tyllihameeseen on valmistettu sopimaan kuvissa näkyvät pallokorvat ja iso rusetti. Pallokorvahiuspannan valmistusohje löytyy TÄÄLTÄ.

 

- Satu & Päivi