Tervehdys kaikille!

IMG_4176.jpg

Kirjoitamme tätä artikkelia kertoaksemme, että olemme elossa ja kunnossa täällä Japanissa! Kello on 18:33 paikallista aikaa. Lentomme laskeutui aamulla noin 10:00, ja 13:00 aikoihin olimme päässeet Nipporiin ja kävelleet majoitukseemme. Tämä paikka on japanilainen talo, mistä vuokrataan asunnoiksi sopivia huoneita erilaisille matkaajille. Paikka on suoraan sanottuna vähän kehnossa kunnossa - tulee mieleen oma asuntomme Savonlinnassa.

IMG_4181.jpg

Emme ole vielä ehtineet kokemaan tai näkemään paljoakaan, ja valokuviakin on vasta muutama. Nukuimme, söimme kuppinuudeleita ja kohta aloitamme valmistautumisen uuden vuoden juhliin. Lentomme sujui melko kehnosti: Päivi sai niin kovan päänsäryn, että kyyneleet virtasivat pitkin kasvoja. Tämän jälkeen hän alkoi oksentamaan. Suuri kiitos Finnairin henkilökunnan huolenpidosta ja muille matkustajille: Olemme pahoillamme ´^^. Tällaista sattuu toisinaan. Onneksi olo on nyt hyvä.

Tämän enempää emme tässä vaiheessa ala kirjoitamaan. Riittää, että tiedätte meidän olevan perillä ja hyvinvoivia. Stay tuned!

 

- Päivi ja Satu