Sää: Tulisipa valkea joulu. Tänään satoi vettä ja mittari on plussan puolella.

 

(ompa vaikea kirjoittaa tätä ja katsoa samaan aikaan piirrettyjä telkkarista)

Huomenna on joulu <3! Leikkipuiston kaksoset matkustivat kotiin joululomalle keskiviikkona, ja viikon kuluttua Japani kutsuu! Ennen kuin päästään sinne, muutama päivitys täältä kotimaan kamaralta.

Tuomaan markkinoille tuli tehtyä muutamia uutuustuotteita. Tämä päivitys esittelee niitä.

IMG_3601.jpg

Ensimmäiset pienet Harajuku Kawaii -rusetit valmistuivat joulumyyntiin 2013. Joulumarkkinoille 2016 tuli kaksi uutta, musta+punainen ja musta+vihreä.

IMG_3808.jpg

Vihdoin ja viimein saatiin tämä laukku myyntiin! Ongelma kassin kanssa oli kahden samanvärisen painonepparin löytäminen. Lopulta Päivi luovutti ja nyt kassin saa suljettua kahdella erivärisellä nepparilla. Laukku on osa herkullista Sunday -mallistoa aivan kuten nämä kaksi paitaa:

MuffiniPaita.jpg

Kuppikakkupaidat ovat pehmeää fleeceä. Rusetti on rintaneula, jonka paikkaa voi vapaasti vaihtaa. Paitojen koko S-M.

Kuppikakkupaita.jpg

Paitojen lisäksi on olemassa vuoritettu kuppikakkuhuppari, mutta sen kanssa on vähän ongelmia. Suoraan sanottuna hupparista tuli vähän ruma, miksi täytyy miettiä tarkasti mitä sille tapahtuu.

Pixie%20%281%29.jpg

Pikkuiset silinterit tulevat tästä lähtien kuulumaan osaksi Von Aidainderin tuotteita. Emme tee niitä enää pelkästään tilaustöinä tai lahjoina. Ensimmäinen erä valmistui joulumarkkinoille. Hatut laitetaan päähän hiuspannan avulla. Hattujen pohjassa on kaksi lenkkiä, joiden läpi panta pujotetaan. Hatut ovat liian painavia pysyäkseen päässä pelkillä hiuspinneillä tai -klipsuilla. Hiuspanta ei tule tuotteen mukana. Tämä johtuu siitä, että olemme saaneet kuulla hiuspannoista aivan riittävästi ettei tuotteen panta ole koskaan itselleen sopiva, joten tästä lähin asiakas saa ostaa itse mieleisensä hiuspannan. Näin pantoja pystyy halutessaan vaihtelemaan :). Hattujen korkeus on sellaiset 9-11 cm.

Pixie%20%283%29.jpg

Pixie

Roxy%20%281%29.jpg

Roxy

Roxy%20%283%29.jpg

HattuIgor1.jpg

Igor

HattuIgor3.jpg

Igor on hyvin erityinen hattu, koska sillä on aivot :).

HattuIgor2.jpg

Marie Antoinette odottaa lopullista silausta. Hatun päälle tulee kukkasia, ja todennäköisesti hattu kiinnitetään kukkakoristeiseen hiuspantaa.

MarieAntoinette%20%281%29.jpg

Viimeisenä käsityönä esittelemme tilaustyönä tehdyn pienen steampunk -silinterin.

Steamy%20%281%29.jpg

Hattujen tekeminen on yleensä melko helppoa ja hauskaa, mutta tämä pieni raastoi hermojani kuin juurekasta jouluruokaan >:(. Pinta on aitoa nahkaa. Takana on musta huntu (jonka alla ei ole hiuksia vaikka valokuva niin näyttää).

Steamy%20%283%29.jpg

Steamy%20%286%29.jpg

Tuotteita voi tiedustella sähköpostista paivi.asikainen89@gmail.com. Mitään ei kuitenkaan pystytä toimittamaan ennen kuin vasta helmikuussa Japanin-matkan vuoksi.

 

- Leikkipuisto