IMG_5417.jpg

Tänään vierailemme Harajukun päräyttävimmässä kahvilassa! Kawaii Monster Cafe on tunnettu erikoisen hienosta sisustuksestaan ja "monstereista", eli näyttävästi puvustetuista viidestä henkilökunnan jäsenestä. Meitä palveli punavalkoinen the willful Dolly. Muu henkilökunta on pukeutunut normaaleihin ravintolassa käytettäviin työasuihin. Kahvilan sisustuksen suunnittelusta on vastannut Sebastian Masuda (oli muuten paikalla kahvilassa), kuka tunnetaan myös 6%DOKIDOKI vaatekaupasta ja japanilaisen laulajattaren Kyary Pamyu Pamyun visuaalisuudesta. Kahvilassa saa valokuvata ja videoida, mutta se ei ole auki koko päivää. Tarjoiluajat kannattaa selvittää, koska niiden ulkopuolella ei pääse sisään.

IMG_5418.jpg

Keskellä kahvilaa heti sisäänkäynnin edessä on valtava, pyörivä kakkukaruselli.

IMG_5752.jpg

IMG_5749.jpg

IMG_5751.jpg

IMG_5754.jpg

IMG_5758.jpg

IMG_5760.jpg

IMG_5762.jpg

IMG_5766.jpg

Katossa oli jäätelöä ja murkkuja.

IMG_5770.jpg

Ruokalistalta löytyy lämpimiä ruokia sekä jälkiruokia. Me tilasimme kakkua ja parfairin, sekä juoman. Päivän saavutus oli saada kaikki syötyä, sillä tilaamanne annokset olivat melkoisen kokoisia! Kawaii Monster Cafe ei ole halvimmasta päästä, mutta meidän mielestä jo pelkkä sisustus vihjailee, että täytyy maksaa myös elämyksestä.

IMG_5774.jpg

IMG_5778.jpg

Juomassa oli "silmämunia", eli pieniä limaisia karkkeja. Ilkeämielisesti pilliä puhallusputkena käyttäen niitä voisi  ammuskella ohikulkijohin.

IMG_5782.jpg

Jopa vessa oli sisustettu kahvilan henkeen sopivasti.

IMG_5785.jpg

Kävimme kahvilassa torstaina ja sattumoisin samana päivänä alkoi klo 20:00 burleski-ilta. Esitykset tulivat sen verta harvakseltaan, että katsoimme vain ensimmäisen esiintyjän ja lähdimme palaamaan kohti Nipporia. Päivä oli ollut pitkä muutenkin.

IMG_5792.jpg

IMG_5816.jpg

Kawaii Monster Cafe on pakko nähdä jos vierailee Harajukussa!

 

- Päivi & Satu