Tänään pistämme housun lahkeet saappaiden varsien sisään, kampaamme tukat pystyyn ja toppaamme rintamme hillittömän kokoisiksi: Esittelyssä Ikebukurossa Sunshine Cityssä sijaitseva J-World Tokyo!

IMG_5354.jpg

J-World Tokyo on Shonen Jumpista tutuille sarjoille ja hahmoille omistettu puuhamaa. Edustettuna ovat mm. Dragon Ball, One Piece, Naruto, Gintama, Kuroko's Basketball ja Haikyuu!!.

IMG_5355.jpg

Mainittakoon, että kerrosta alempaa löytyy Namja Town. Emme vierailleet siellä, mutta paikka on tietääksemme samankaltainen J-Worldin kanssa, paitsi että siellä on enemmän kissoja.

IMG_5357.jpg

Ennen kuin lähtee huvittelemaan, kannattaa syödä kunnon sokerihumala.

IMG_5501.jpg

Milky Wayssä tarjoillaan sekä suolaista että makeaa. Jos kaipaa oikein kunnon Harajuku Kawaiiiiii -meininkiä, kannattaa mennä Harajukuun tätä etsimään. Milky Way on asiallinen ja "normaali" ravintola, jossa koreilu on jätetty annoksille. Hampaisiin tulee reikiä jo pelkästään ruokalistan katsomisesta!

IMG_5498.jpg

Ikkunasta aukeaa hieno näkymä kadulle.

IMG_5478.jpg

IMG_5477.jpg

IMG_5479.jpg

Jäätelöannokset on nimetty tähdistöjen mukaan - toisin sanoen horoskooppien. Leijona-annos kuulosti tylsältä, joten päädyimme valitsemaan ulkonäön perusteella.

IMG_5494.jpg

IMG_5488.jpg

Annokset olivat sen verta tuhdin kokoisia, että siirtyminen Sunshine Cityn ostoskeskukseen tapahtui pyörimällä. Pakko tulla uudestaan!

 

J-Worldin sisäänpääsy ei ole kummoisen hintainen. Puuhamaassa selvisi miksi: Suurin osa peleistä ja huvituksista on maksullisia. Kävijä maksaa vain siitä, minkä haluaa kokea, ei väkisin kaikista huvituksista. Meitä palveli todella hyvin englantia puhuva henkilö. Olisi pitänyt kysyä häneltä saako puistoon tulla cosplayasussa. Esim. Disneylandiin ei saa tulla pukeutuneena "huomiota herättävästi" eikä etenkään Disney hahmon asussa. Roolipuvuissa saa olla vain henkilökunta. Mitenköhän olisi ollut J-Worldissä? Emme ottaneet mitään cosplayasuja mukaan Japaniin, mutta jos jotakin olisi pitänyt pakata, niin androidikaksoset Dragon Ballista. Olisimme menneet niissä ihan vain huvin vuoksi Akihabaraan hengailemaan. J-Worldissä olisimme voineet paikkaan tutustumisen lomassa vilkuttaa kävijöille :). Mainittakoon, ettei siellä ollut meidän kanssamme samaan aikaan paljoa porukkaa - paitsi ita bag tyttöjä. Ihmekös tuo kun omalle suosikki animelle on kokonainen huone J-Worldissä!

IMG_5574.jpg

Puiston sisälle on rakennettu alueita teemojen mukaisesti. Ehdottomasti eniten pinta-alaa on annettu One Piece merirosvoseikkailulle. Pelien ja aktiviteettien lisäksi J-Worldissä on ravintoloita, pelihalli ja matkamuistomyymälä.

IMG_5571.jpg

*juoppo jorinaa*

IMG_5562.jpg

One Piece karuselli on todella magee!

IMG_5557.jpg

Animesarjojen hahmot lähettävät terveisiä kävijöille.

IMG_5561.jpg

IMG_5546.jpg

IMG_5545.jpg

IMG_5539.jpg

IMG_5543.jpg

IMG_5525.jpg

IMG_5537.jpg

Mustista hiuksista päätellen saiyalainen on laskeutunut keskuuteemme.

IMG_5518.jpg

IMG_5522.jpg

Saiyalainen yrittää soluttautua yläasteikäisiin lentopalloilijoihin.

IMG_5513.jpg

IMG_5503.jpg

IMG_5576.jpg

Hyökkäykseen! One Piece tykki ampui "ilmapanoksia" vastustajia kohti.

IMG_5579.jpg

J-World Tokyo ei ollut erityisen jännä paikka, mutta todellakin vierailun arvoinen jos tykkää Shonen Jumpin sarjoista ^_^! Poistuessamme huomasimme Sunshine Cityn lavalla jälleen esiintyjiä. Tällä kertaa näyttäisi olevan tyypillinen lauma idolilaulajattaria kyseessä.

IMG_5585.jpg

IMG_5588.jpg

Sunshine 60 pilvenpiirtäjä.

IMG_5597.jpg

 Seuraavassa päivityksessä on luvassa monstereita ja robotteja. Stay tuned!

 

- Satu & Päivi