Terveisiä täältä talvisesta Savonlinnasta!

IMG_6911.jpg

Tänään ajettiin Seurahuone Rallia. Tällä kertaa se ei tarkoittanut katastrofaalista kiirettä ja kaaosta hotellissa johtuen syystä x ja y, vaan ihan oikeaa rallia jota ajetaan autoilla. Kyllä se toisenlainenkin "Seurahuone ralli" vielä sieltä tulee sitten kesällä, jahka turistisesonki pääsee käyntiin. Yksi tai kaksi ongelmaa, ja työpäivistä tulee kumman vauhdikkaita! Siihen ei voi varautua. Kun se iskee, se on kuin norovirus - josta puheenollen yrittäkää säilyä terveinä, koska kaikenlaista kivaa on luvassa kuten mm. Yukicon, ylioppilaskirjoitukset, Penkkarit ja Wanhojen tanssit.

Asukuvien taustat ovat vaihtuneet Tokion katumaisemista Savonlinnan talveen.

Päivi

c.jpg

Kirpparilta mukaan tarttui toinen Karvinen, jolle löytyi samalta torilta kaulapanta. Nyt se on virallisesti piikkipanta kissa -jengimme jäsen <3.

IMG_6929.jpg

Kissankorvista pallokorviin, eli Satuun ja Satun pupuystäviin:

IMG_6883.jpg

IMG_6901.jpg

Söpöt pupulaukut kuuluvat Amusen pehmoihin. Amusen ultrasöpöt pehmolelut ovat vakiotavaraa Suomen conien myyntipöydissä. Hyvälle tuulelle tulee pelkästään siitä, että googlettaa sanan Amuse plush tai Amuse soft toys. Meillekin on näitä muutama kertynyt:

IMG_6928.jpg

Jokaisella Amusen pehmolelulla on myyntinimi, mutta me olemme antaneet pehmoille aina omat nimet: Kissa on Puni Puni, majava on Nökö, pieni vaaleanpunainen pupu on SokeriHattara ja sininen hamsteri on Nuu Nuu. Pupulaukuilla ei ole nimiä.

Pehmoleluista muovileluihin ja nukkeen, kuka on pari kuukautta odottanut kärsivällisesti, että tulee esitellyksi:

Ember.jpg

Ember Flicker Flame (Kekäle Lepattava Liekki) on Lalaloopsy Maan oma palonukke. Hän on super urhea ja aina paikalla pelastamassa päivän. Emberillä on tulinen luonne ja hänen lempiruokaansa on grillattu ruoka... mutta vain jos se on mausteista. Emberin nimi tulee pienestä hehkuvasta puun kappaleesta ja liekistä, joka lepattaa kynttilässä.

Emberillä on lemmikkinä dalmatialainen.

Ommeltu: 4. toukokuuta kansainvälisenä palomiesten päivänä, palomiehen univormusta

 

- Päivi & Satu