Viime viikolla Satu päätti tehdä jotakin itselleen tyypillistä ja kiskaista yhden pitkistä hameistansa kainaloihin - ei siis sillä tavalla, että helmaa nostetaan niin että sukkahousut näkyy VAAN puetaan hame niin, että vyötärö on kainaloissa. Tämä on yksi tapa luoda vaihtelua hameidensa käyttöön. Helpoiten tämä tapahtuu hameilla, joissa on kuminauha, koska kuminauha joustaa niin vyötäröllä kuin rintojen yläpuolellakin. Mikäli hameessa on vetoketju, hame nostetaan kainaloihin ja vetoketjua suljetaan niin pitkälle selkään kuin mahdollista, jonka jälkeen se kiinnitetään hakaneulalla, jotta vetoketju ei ala valua auki. Outo selkäosa peitetään takilla tai paidalla. Puku kiristetään vatsan kohdalta vyöllä. Lopputulos olkaa hyvä:

IMG_7838.jpg

Punaista%20keltaista%20ja%20pupulaukku%2

Pupulaukku.jpg

Kaunis Milla-laukku on ostos muistaaksemme vuodelta 2010. Kaulakorussa roikkuva Milla-pupu on tuliainen Thaimaasta. Se on itse asiassa teroitin, johon Satu porasi reiän ja liimasi metallikoukun, ja nyt Millan saa kaulaan roikkumaan. Vasta hiljattain Satu heräsi ajattelemaan, että mahtoikohan Millan tuonut ystävä tarkoittaa teroittimen sen viralliseen teroituskäyttöön. Satu ajatteli automaattisesti, että totta kai siitä pitäisi tehdä kaulakoru!

TurkoosiPunaista.jpg

Punaisesta ja keltaisesta punaiseen ja turkoosiin. Satu osti jo melkein vuosi sitten itselleen Iron Fistin punaturkoosin mekon Scary Prairie. Mekkoa on käytetty ahkerasti, mutta vasta nyt Satu sai aikaiseksi julkaista täällä blogissa kuvan mekosta itsensä päällä. Ei ole mitenkään outoa, että Satu käyttää kaikkien söpöhöpöjen vaatteidensa lisäksi tummaa housupukua tai pikkumekkoja. Hän vain julkaisee näistä melko vähän kuvia, jolloin syntyy helposti vaikutelma siitä, että olisi Satulle tavatonta käyttää tällaisia vaatteita. Seuraavassa asupäivityksessä Satu jatkaa tavatonta linjaansa.

 

- Satu & Päivi