Päivän biisi: Guru Josh Project - Infinity 

Päivi: "Hei tätä biisiä soitettiin radiossa silloin kun mä lähin opiskelemaan!"

Ja sitten tajuat kuinka monta vuotta siitä on 0_o. Jos Päivin pitää nimetä opintojen aloittamiseen liittyvä biisi, se olisi Jenny Wilson - The Wooden Chair. Ensimmäisillä viikoilla laulu soi radiossa joka aamu ennen kuin hän lähti kouluun. Biisi ei ole yhtään Päivin tyylinen, mutta kyse ei olekaan tyylilajista vaan milloin se soi: Voimakkaan muutoksen keskellä. Siksi The wooden chair on jäänyt mieleen vaikka muuten vastaavanlainen musiikki menee Päivi toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos.

 

Terveisiä sateenkaaren väärästä päästä! Sää on ollut pari päivää ihan hullu. Ensin on pilvistä ja kylmää. Sitten aurinko alkaa paistamaan - ja kohta tulee hillitön lumipyry! Päivät ovat kuluneet sujuvasti töissä, tietokoneella kirjoittaessa ja ompelutöitä tehdessä. Alkaisi pikku hiljaa näyttämään siltä, että pitää ruveta tekemään kesän cosplayasuja. Tähän asti Päivi on ommellut uusia vaatteita ja korjannut vanhoja. Koska tekemistä on riittänyt, uhkaa käydä niin ettei ehdi pukeutua! Siksi olemme pyhittäneet sunnuntait katumuodille <3. Sunnuntait ovat hyviä päiviä käydä ulkona hengailemassa ja kuvaamassa, koska kaupunki on rauhallinen silloin.

Satu

2.jpg

IMG_8689.jpg

IMG_8669.jpg

IMG_8722.jpg

IMG_8740.jpg

Päivi

IMG_8761.jpg

Viime vuoden vappuna opimme uuden sanan: Rappioromantiikka. Se kuulemma kuvaa Savonlinnan keskustaa hyvin tai ainakin osittain. Loskakeleillä mikä tahansa kaupunki on ankea, mutta myönnettävästi Savonlinnan keskusta on paikka paikoin melko ränsistyneessä kunnossa...

IMG_8747.jpg

IMG_8757.jpg

Huomenna kuvauksiin <3! Toivottavasti saadaan hyviä kuvia uusista vaatteista.

 

- Päivi & Satu