Terveisiä täältä sateenkaaren väärästä päästä! Kevät tekee tulojaan <3. Sunnuntaina aurinko paistoi todella lämpimästi kun olimme ulkona ottamassa muutamia asukuvia.

Satu

IMG_8419.jpg

IMG_8445.jpg

IMG_8461.jpg

 

Päivi

IMG_8495.jpg

IMG_8523.jpg

IMG_85013.jpg

 

Satu pisti työpöytämme yllä roikkuvan korkkitaulun uuteen uskoon ripustamalla sen täyteen mm. kabukitavaraa. Taulussa roikkuu eräs ostos Japanista, jota emme silloin esitelleet: Kabuki aiheiset bokserit. Ne ovat Päivin "turva-alushousut". Turva-alkkarit puetaan alushousujen ja sukkahousujen päälle. On paljon rentouttavampaa olla ulkona lyhyessä hameessa, kun ei tarvitse koko ajan tarkkailla kuinka korkealla helma menee tai mitä voi tehdä ennen kuin pylly vilahtaa. Jos helma jostakin syystä korviin heilahtaa, alta näkyy lyhyet shortsit (tai tässä tapauksessa möllistävät bokserit), eivät alushousut.

IMG_8642.jpg

Kevättä on rinnassa myös Street Fashion Finlandin foorumilla. Tällä hetkellä puhutaan mm. musiikista, laukuista, tulevista tapahtumista ja mikä on kamalinta tai kivointa, mitä tyylistäsi on sanottu. Otamme koko ajan vastaan suomalaisten katumuotivalokuvia, joita voi lähettää sähköpostiimme streetfashionfinland@gmail.com jahka ensin on lukenut säännöt. Jos haluaisi kovasti saada tyylikuviaan yhteisöön julkaisuun mutta ne eivät ole sääntöjen mukaiset, ei hätää! Foorumilla voi aiheeseen sopivassa keskustelussa esitellä päivän lookinsa ja ties vaikka siten löytää uusia ystäviä ja saman tyylin harrastajia :). Tervetuloa mukaan!

 

- Päivi ja Satu