Päivän biisi: Scorpions - Still Loving You

 

30. päivä maaliskuuta kävimme kuvauksissa Savonlinnan kirjastolla <3. Kärsivällisesti odottelemme valmiita valokuvia kuvaajilta. Tässä muutamia maistiaisia omasta kamerasta.

Beibibeibibeibi.jpg

Kuvaukset, joihin saa pukeutua miten itseään huvittaa, ovat oiva tilaisuus yrittää saada hyviä valokuvia portfolioonsa - ei malli, vaan ompeluportfolioon! Siksi meillä molemmilla oli Päivin tekemiä vaatteita päällämme.

IMG_9026.jpg

Päivi halusi Oda haalariin uuden leveän vyön hienommasta kankaasta kuin mitä vanha vyö on. Hän osti Japanista monia erilaisia oransseja kankaita vyötä varten. Suomessa kankaita soviteltiin haalarin kanssa yhteen, ja eihän niistä mikään voinnut sitten näyttää hyvältä. Paras vaihtoehto oli erään punaisen kankaan valkoinen reuna, joten Päivi leikkasi leveän reunan irti ja teki siitä vyön.

IMG_9270.jpg

Järkyttävä totuus Oda -haalarista: Se ei ole oikeasti haalari :O! Oda on housut ja paita, jotka näyttävät haalarilta koska ovat samasta kankaasta. Odan housujen alla voi käyttää värillisiä sukkahousuja tai pitkiä shortseja, mutta virallisesti reidet kuuluu jättää paljaiksi.

TattiLiivi.jpg

Satun uuden sienikuvioisen liivin kangas on myös Japanista! Pieni pala kangasta riitti erinomaisesti liivin etuosaan. Kiitokset iskälle ja äipälle, ketkä etsivät Kouvolasta vaaleankeltaiset napit ja lähettivät Savonlinnaan, koska ne ovat ainoat oikeat napit tähän liiviin. Edessä on pienet taskut ja liivi on vuoritettu.

IMG_9018.jpg

Sienikankaasta sai liivin lisäksi tehtyä pari pientä rusettia asusteiksi. Näillä näkyvin vastaavanlaisia söpöjä liivejä eri kankaista tulee Von Aidainderille myyntiin, mutta valitettavasti vain koossa 36-38. Kangaspaloista ei saa tehtyä isompia!

IMG_9078.jpg

Nähtävästi uutta ei voi saada loputtomasti ilman, että menettää jotakin vanhaa: Päivän suurimpana järkytyksenä toisen Buffalon kengän pohja hajosi X_X! Äkkiä suutarille!

Geng%C3%A4.jpg

 

- Päivi & Satu