Päivän biisi: Karen Girl's - Over The Future

 

IMG_9329.jpg

Terveisiä täältä sateenkaaren väärästä päästä! Sunnuntaina meidän piti lähteä ulos kuvaamaan cosplayasuja. Aamulla sää oli juuri sopiva - ja sitten alkoi satamaan lunta. Koska lumisade jatkui vielä puolen päivän jälkeenkin, luovutimme ja päätimme mennä kuvaamaan jokin toinen päivä. Vaikea uskoa, että parhaillaan Japanissa kirsikat kukkivat... Laitoimme mekot päälle ja lähdimme kahvilaan.

IMG_9291.jpg

Olimme kuin kaksi nukkea: Toinen surullinen ja tummanpuhuva, toinen syötävän suloinen ja iloinen ^_^.

IMG_9279.jpg

Päivi

IMG_9341.jpg

Satu

IMG_9300.jpg

IMG_9351.jpg

Satu oli pukeutunut uuteen Päivin valmistamaan jäätelömekkoon. Puuvillatrikoosta tehdyn mekon mallin ei tarvitse olla monimutkainen, koska kuosi on niin kiva ^_^. Vyö ja punainen helma eivät kuulu osaksi mekkoa. Ison rusetin paikkaa voi vaihdella.

IMG_9382.jpg

 

IMG_9248.jpg

Anyways, pääsiäinen tulee ja sen kunniaksi Street Fashion Finland järjestää PÄÄSIÄISMIITIN! Miitti on lauantaina 15.4.2017 Kouvolassa, ja sinne ovat tervetulleita kaikki katumuotia harrastavat tai siitä kiinnostuneet henkilöt. Miitin alustavaksi paikaksi on mietitty kauppakeskus Veturia, mutta aika ja paikka ovat täysin neuvoteltavissa osallistujien kesken. Aiheesta voi keskustella SFF:n foorumilla. Miittiin ei ole pakko pukeutua mitenkään erikoisesti. Luvassa mukavaa yhdessäoloa, hengailua, shoppailua, kahvia ja pullaa, valokuvausta ja pääsiäismunia :).

 

- Päivi & Satu