Eilen UruharaFC hyppäsi junaan matkalaukut pakattuna täyteen cosplayasujen osia ja kaikenlaista Japaniin ja sen populaarikulttuuriin liittyvää. Matkustimme Joensuuhun, jonne meidät oli kutsuttu esittelemään paikalliselle nuorisolle cosplayta ja juttelemaan heidän kanssaan Japanista, animesta, mangasta ja kaikesta sen sellaisesta :).

IMG_9160.jpg

IMG_9147.jpg

Päivän aikataulu oli sen verta kireä, että päätimme meikata ja pukea edustusasujamme mahdollisimman paljon jo ennen lähtöä ettei kohtaamispaikalla tarvitsisi sitten käyttää aikaa laittautumiseen - toisin sanottuna matkustimme mm. peruukit päässä :D. Saavuimme perille juuri sopivasti!

IMG_91902.jpg

Japani-päivän ohjaajat olivat varanneet paikan päälle kaikenlaista kivaa Japaniin liittyvää, kuten mangaa, naposteltavaa ja karaokea. Me toimme näytille mm. kankaita, figuureja, peruukkeja ja leikekirjoja. Pidimme esitelmän siitä, millaista oli asua kuukausi Japanissa. Kerroimme mm. mitä näimme ja koimme, ja millaisia tapoja ja uskomuksia japanilaisilla on. Lopuksi puhuimme vähän cosplaysta. 

IMG_9172.jpg

Paikan päällä oli väkeä mukavasti ja kaikki olivat todella herttaisia ^^! Meillä oli oikein hauskaa! Kumpa olisimme voineet viipyä pidempään, mutta piti ehtiä junaan ja takaisin Savonlinnaan. Muuten olisimme mielellämme jutelleet vaikka koko illan.

IMG_9165.jpg

Päivi edusti cosplayta pukeutuneena hahmoksi Kyoya Tategami sarjasta Metal Fight Beyblade. Satu edusti katumuotia pukeutuneena oman itsensä näköiseksi.

IMG_9186.jpg

Kiitos kun saimme tulla vierailulle <3! Toivottavasti tapaamme jälleen viimeistään siellä Animeconissa :D.

 

- Päivi ja Satu