Päivän biisi: W.A.S.P - Inside the Electric Circus

 

Leikkipuiston väki on juhlinut pääsiäistä kotikonnuillansa Kouvolassa. Lauantaina oli luvassa aivan erityistä ohjelmaa, sillä olimme järjestäneet Street Fashion Finlandin ensimmäisen miitin! Pääsiäismiitin paikkana toimi Kouvolassa sijaitseva iso kauppakeskus Veturi. Hieman jännitti saapuuko kukaan paikalle, koska SFF on kovin tuore yhteisö ja Kouvola vain yksi kaupunki, eikä meillä ollut tarjota mitään erityistä ohjelmaa. Miitti koostui ihan vain hengailusta, uusien ihmisten tapaamisesta ja valokuvaamisesta. Lupasimme kaikille osallistujille suklaamunia. Niiden perässä saapui ainakin yksi henkilö paikalle :'D. Loppujen lopuksi miittiin saapui 8 henkilöä ja kaikki olivat pukeutuneet aiheeseen sopivasti - miittiin ei ollut pakko pukeutua mitenkään erityisesti, mutta kaikki olivat silti pukeutuneet ja niin hienosti <3! Emme julkaise Leikkipuistossa miittikuvia.

Nyt kun ei ole vielä kovin lämmintä, Satu näki hyvän tilaisuuden pukeutua muhkeaan pupupipoon ja ottaa mukaan pupuisaa laukkuarsenaalia:

IMG_9730.jpg

Mainittakoon, että Satun lempieläin EI OLE puput. Satun lempieläimiä ovat jorunna parvat ja vesisiat. Satu ei myöskään tykkää käyttää hattuja, koska jos Satulla on hattu päässä, Satu ei voi laittaa itselleen kampausta päälaelle. Satu rakastaa tehdä kampauksia peruukkeihin, miksi hän käyttää niitä paljon.

IMG_9759.jpg

IMG_9736.jpg

Kun olimme lähdössä pois, parkkipaikalla pieni tyttö katsoi pupunkorvaista Satua ja sanoi äidilleen: "Tuo on pääsiäispupu. Yöllä hän tuo minulle suklaamunia". Satu vastasi tähän, että pääsiäisenä hänellä on kova kiire - ja siksi hänen täytyy antaa pienelle tytölle suklaamuna jo nyt! Satu kaivoi laukustaan yhden suklaamunan ja antoi sen pienelle tytölle. Priceless :D!

Jos Satu on pääsiäispupu, Päivi sanoi olevansa mörkö >:D.

IMG_9699.jpg

Silmälasit eivät kuuluneet alkuperäiseen suunnitelmaan, mutta kiireisen lähdön seurauksena piilolinssit unohtuivat Savonlinnan kämppään.

PunkInsta.jpg

UKP.jpg

Panku1.jpg

Seuraavan kerran miittaillaan vappuna, sen jälkeen koittaakin Hanami!  

IMG_9791.jpg

 

- Päivi ja Satu