Hyvää äitienpäivää <3! Leikkipuiston väki on parhaillaan kotikonnuillansa Kouvolassa. Illalla palaamme takaisin Savonlinnaan - ja viikon kuluttua takaisin koska Street Fashion Finlandin hanamimiitti :D! Toukokuu tulee olemaan melkoista reissaamista edestakaisin...

Vierailimme eilen Hypeconissa Hyvinkäällä. Julkaisemme aiheesta artikkelin jahka ensin saamme sen kokoon. Sitä ennen asukuvia olkaa hyvä! 3.5 kävimme kaupungilla shoppailemassa. Päivi oli pukeutunut asukokonaisuuteen, jota hän kutsui nimellä "kabukimono". Aihe on meille uusi ja kiinnostava, ja jahka tiedämme siitä enemmän, saatamme jopa kirjoittaa vähän blogiinkin tästä todella vanhasta japanilaisesta pukeutumistyylistä ;). Koska päivän asukuvista tuli heikkolaatuisia, seuraavana päivänä Päivi sopi valokuvauksen Vesa Lýra Photographyn (IG @pullukkakuvaa) kanssa. Päivi on editoinnut kuvat itse.

Blogissa julkaistuja valokuvia ja tekstejä ei saa kopioida ja julkaista missään muualla muuta kuin blogin pitäjien ja valokuvaajien, keillä on oikeus kuviinsa, toimesta. Jos kuvat ja työskentelymme kiinnostavat teitä, olkaa hyvä ja ottakaa yhteyttä sähköpostiin paivi.asikainen89@gmail.com ennen kuin teette mitään. 

Photographs and texts published in the blog may not be copied and published anywhere else by other than the owners of blog and photographers, who are entitled to their pictures. If you are interested of our working, please contact e-mail paivi.asikainen89@gmail.com before doing anything.

_MG_5701.jpg

Kävimme kuvaamassa Sulosaaressa. Rakennus on Lettukahvila Kalliolinna, joka BTW avataan 27.5.2017 :). Päivi kokosi asukokonaisuuden itse ja se on vähän erikoinen yhdistelmä vaatteita: Alla on valkoinen mekko, jonka rintaan on kiinnitetty japanilainen kangas. Helman päällä on punainen hame. Punainen kaulus ja hihat ovat punainen bolero. Siihen päälle kimono ja itse valmistettu leveä vyö. Punaiset silmälasit kuuluivat asukokonaisuuteen, mutta koska niiden linsseistä heijastui valo melko ärhäkästi, silmälasit otettiin pois osaan kuvista. Hyviä kuvia tuli sen verta paljon, että oli syntyä valinnanvaikeus ^^. 

_MG_5767.jpg

_MG_5716.jpg

_MG_5743.jpg

_MG_57862.jpg

_MG_5732.jpg

_MG_5739.jpg

 

- Päivi