Päivän linkki: Lady Fiftari -kilpailu Savonlinnassa

 

Greeting from the Savonlinna city! Ilmassa on voimakasta kevään tuoksua, jota en haista koska nenäni on tukossa. Torstaina minulle puhkesi sitkeä flunssa. Kunpa se olisikin ollut vain heinänuhaa... Huomioon ottaen, miten kylmää säätä on luvattu tuleville viikoille, en yhtään ihmettele vaikka yksi jos toinenkin on pian flunssassa. Pakkaisin laukut ja painuisin takaisin Tokioon, mutta 1. Joo minulla on rahaa mutta en aio tuhlata sitä harkitsemattomiin mielitekoihin 2. Pomo tappaa minut jos katoan kesäsesongin ajaksi jonnekin 3. Työtoverit etsivät minut käsiinsä ja tappavat minut jos pomo ei sitä tee. Ja nyt kun mainitsin Tokion, muistin miten paljon siellä on parhaillaan käynnissä kaikenlaista kabukisälää, jonka haluaisin ehdottomasti nähdä. Nöyh! Ja nyt kun mainitsin kabukin, mieleeni tuli kaikki epämääräinen kabukisälä, jota en juuri sen kummallisuuden vuoksi ostanut kun kävimme Tokiossa, mm. Shibarakun muotoinen teepannu ja todella ruma puhuva kabukipehmolelu (yritti esittää leijonaa?).

Sunnuntaina 21. päivä kävimme hanamissa Helsingissä, ja maanantaina palasimme takaisin Savonlinnaan. Ehdimme käydä ottamassa muutaman asukuvan suosikki kuvauspaikassamme, eli paluu graffititunneliin 2017!

IMG_2143.jpg

Olo oli kuvauksissa oikein mukavan pöhnäinen, koska aivoni grillaantuivat auringossa hanamissa.

IMG_2156.jpg

Dreadnoks on kuvitteellinen moottoripyöräjengi 80-luvun sarjakuvasta G.I.Joe.

IMG_2139.jpg

IMG_2129.jpg

 

Ennen kuvauksia kävimme Kouvolassa pyörähtämässä, ja paikallisesta Eurokankaasta tarttui mukaan uusia kankaita! Tunsin itseni onnekkaaksi, sillä muutama näistä kankaista oli sellaisia, että halusin niitä mutta en ehtinyt ostamaan ennen kuin ne loppuivat tai menivät pois mallistosta. Nyt löysin pari jäljelle jäänyttä palaa ^_^. Kuten väri- ja kuviomaailmasta voi päätellä, teen suurimmasta osasta vaatteita Satulle. 

IMG_2188.jpg

Aikaisemmin menin Savonlinnassa Eurokankaaseen, koska minun piti ostaa liilaa tekonahkaa Street Fashion Finlandin lippuun - ja tarvitsen myös tuota ja tätä ja ehdottomasti tämän...! Jälleen kerran suurimmasta osasta kankaita teen vaatteita Satulle. Tämä herättää kysymyksen: Millainen on minun tyylini, jos sitä varten ei ole olemassa kankaita 0_o? Seuraavana tunnejonossa on kiitollisuus: Ompas kivaa, kun on joku kenelle voi tehdä erikoisia vaatteita ja kuka sitten myös ihan oikeasti käyttää niitä!

18556504_10211109971099106_8364627482978

Hauskoin kankaista on tuo, missä on Barbie nukkeja :).

Hilpaisen tästä muutamaksi päiväksi mallikeikalle Porvooseen. Lisää juttua luvassa jahka ensin palaan sieltä!

 

- Päivi