Päivän biisi: Eurythmics - Here comes the rain again

 

Hyvää iltaa täältä auringonpaisteen alta Kouvolasta! Eilen kävimme Helsingissä juhlimassa hanamia. Tämä kirsikankukkien katselemisen juhla järjestettiin Roihuvuoren kirsikkapuistossa. Hakeuduimme paikalle emme pelkästään siksi, ettemme ole koskaan aikaisemmin vierailleet Roihuvuoren hanamissa, vaan myös Street Fashion Finlandin miitin vuoksi. Kirjoitamme ja kuvitamme aihetta lisää myöhemmin ^_^. Nyt muutama asukuva toukokuun alusta:

Satu

IMG_0914.jpg

Päivi

IMG_14042.jpg

Sunnuntaina 7.5 kävimme kuvaamassa tämän asun. Siinä kun seisoskelimme taidelukion seinän edessä, läheisen Taito Shopin ovesta hyppäsi kadulle nuori tyttö ja huuteli meitä tulemaan kirpputorille. Uteliaina menimme katsomaan, ja siellä oli pieni kirpputori :D! Hämmentyneinä kuvausvaatteet ja -meikit päällämme kävimme valikoiman läpi ja ostimme kourallisen tavaraa :´D. Jos nyt mietitte miten "kuvausvaatteet ja -meikit" poikkeavat tavallisista asuistamme, niin kuvauksia varten meikkiä laitetaan tavallista enemmän. Vaatteet ja peruukit voivat olla sellaisia, että edestä ne näyttävät siisteiltä, mutta takaraivosta kampaus on miten sattuu ja asu vedetty kiinni hakaneuloilla.    

IMG_1555.jpg

Pyöreät silmälasit ovat ihan oikeat silmälasit ja likinäköinen Päivi käyttää niitä mm. töissä. Lasit ovat söötti lisä moniin asukokonaisuuksiin, paitsi että linssit heijastavat todella paljon valoa X_X. Kuvauksissa päätään saa käännellä jokaiseen ilmansuuntaan ennen kuin löytyy valojuovat kadottava kulma. Viimeisenä vaihtoehtona valojuovat poistetaan photoshopilla, joka on sen verta ärsyttävää hommaa, että jatkossa söötteydestään huolimatta lasit voisi jättää asukuvista pois.

Nimet%C3%B6n-1.jpg

IMG_15442.jpg

 

- Päivi & Satu