Hyvää päivää täältä Savonlinnasta!

Nyt on niin paljon juttuja kerrottavana, että pakko päivittää blogi!

IMG_0411.jpg

Meidän vappu sujui näppärästi Street Fashion Finlandin miittipuuhissa. Järjestimme Savonlinnan katumuodikkaille kaksipäiväisen miitin. Sunnuntaina 30.4 kokoonnuimme kahvila Saimaan, ja 1.5 pidimme piknikin. Kello 11:00 sunnuntaina Saiman eteisessä jännäilimme, kuinkakohan monta meitä mahtaa saapua paikalle. Sää oli todella kylmä, sateinen ja inha, ja kuten tavallista, tuuli lujaa. Tämä ei kuitenkaan tyylitietoisia estänyt, ja paikalle saapui lopulta kolme katumuodin harrastajaa (2+3=5 osallistujaa) - se oli meidän mielestä enemmän kuin tarpeeksi :D! Mainittakoon, että "tunsimme" kaikki toisemme etukäteen. Olimme vähintäänkin kadulla nähneet vaikka juttusille emme koskaan olleet alkaneet. Miitti toi meidät kaikki saman pöydän ääreen tutustumaan :). Onko siis Street Fashion Finlandin miiteissä mitään järkeä? Kahden miitin perusteella meidän mielestä niissä on paljon järkeä! Olemme tämän kuukauden aikana tavanneet enemmän katumuotiharrastajia kuin kokonaisen vuoden sisällä kiitos SFF:n miittien.

IMG_0491.jpg

Istuimme kahvittelemassa, juttelemassa mukavia ja syömässä kakkua sellaiset kolme tuntia. Kylmän sään pelossa päätimme, että maanantain vappupiknik pidetään sisätiloissa. Tämä sisätila oli meidän asuntomme - toisin sanoen hetijahka pääsimme Saimasta, piti rientää kämpälle siivoamaan ja tekemään ruokaostoksia! Suurempaa "hulinaa" ei meidän vappuumme kuulunut. Onneksi osa kerrostalomme asukkaista hulisi meidänkin puolesta.

IMG_0412.jpg

Sunnuntain asukuvia:

Satu

IMG_0557.jpg

Hymy ei ole kovin aito tässä kuvassa, koska ulkona oli todella kylmä ja kuvauksen aikana alkoi vielä satamaan jäistä tihkuakin. Tuli äkkiä ikävä kesäsäitä, kun voi patsastella ulkona ihan rauhassa T-paidassa ilman pelkoa paleltumista.

nimet%C3%B6n.jpg

Vapun kunniaksi laukkuun ripustettu naamio on itse maalattu ja koristeltu. Animelaukku on tehty vanhasta Calonin penaalista. Kovin arvokas kyseinen ei ole, sillä tämä penaali on halpa piraattikopio, jollaisia Suomessa myytiin menneillä vuosikymmenillä.

Vapun kunniaksi Päivi oli pukeutunut opiskelijahaalariin, vaikka tosin olette ehkä huomanneet, ettei vappu ole hänelle ainoa syy käyttää haalariaan. Ja ettei Päivi ole enää opiskelija. Päivi kuittasi asian sanomalla "Minä olen maksanut haalaristani, joten aion myös käyttää sitä!".

IMG_0514.jpg

IMG_0519.jpg  

Seuraavassa päivityksessä lisää vapun kuulumisia <3.

 

- Päivi & Satu