IMG_0590.jpg

Edellisessä artikkelissa kerroimme Street Fashion Finlandin vappumiitin 1. päivästä (su 30.4). Tässä artikkelissa kerromme vähän toisesta päivästä. 1.4 maanantaina katumuodikas miittimme jatkui piknikin merkeissä. Koska sää oli riittävän epävakaa, pidimme piknikin sisätiloissa. Kello 14:00 jengi kokoontui asuntoomme. Eilinen porukkamme oli kasvanut kokoa peräti yhdellä henkilöllä :D! Sovimme, että piknikille saa tuoda nukkeja, joten eläväisten yksilöiden lisäksi paikalla oli myös ainakin neljä ei-niin-eläväistä yksilöä ^^. Ruokatarjoilu hoidettiin epävirallisella nyyttikeski -meiningillä. Päivän ohjelmaan kuului syömisen, juomisen ja juttelun lisäksi päiväkävely. Sää oli sunnuntaita paljon parempi.

Street Fashion Finlandin avustuksella yritämme saada Savonlinnaan edes jonkinlaista katumuoti -toimintaa. Aiheesta voi lukea lisää foorumiltamme, ja kun kommentteja kelaa alaspäin, viimeisin kertoo tulevan miitin tilanteen.

Maanantain asukuvia:

Päivi

IMG_0695.jpg

Vihdoin ja viimein Japanista ostettu Kreepsville 666 -laukku on päässyt Savonlinnaan!

IMG_0702.jpg

Satu

IMG_0712.jpg

IMG_0726.jpg

 

Seuraavan kerran Street Fashion Finland miittailee Hanamissa Helsingissä ^_^. Lisää aiheesta voi lukea foorumiltamme. Miitti on 21.5.2017 sunnuntaina ja kuten tavallista, sinne ovat tervetulleita kaikki katumuotia harrastavat ja aiheesta kiinnostuneet.

HanamiMainos.jpg

Valokuva: Sami Jaamala

 

- Päivi & Satu