Niin se kesä sitten saapui Suomeen. BUM! ja kaikkialla on yhtäkkiä vihreää, aurinko paistaa, kesälomat alkoivat ja Savonlinna herää eloon. Ei kovinkaan montaa blogin artikkelia sitten lumi oli vielä maassa, satoi räntää ja oli jäätyvä ulos missä tahansa vaatteissa. Leikkipuiston väki ei vietä rauhallista kesälomaa, vaan painaa armottomasti duunia hotellilla aina kesäsesongin päättymiseen asti. Tämä viikko töissä on ollut hyvää esimakua tulevasta - toisaalta vuosien jälkeen hommaan on tottunut ja kiire tai ei, se sujuu rutiinilla. Toivottavasti.

IMG_2506.jpg

Koska Suomen kesä on lyhyt ja lomapäivät vähissä, aina kun vain mahdollista, pitää yrittää pukeutua kivasti ja käydä ulkona nauttimassa kesästä <3. Joskus töiden jälkeen on vaikea löytää motivaatiota laittautua ja lähteä ulos, mutta jos nyt ei mene niin milloin sitten? Pitää ottaa ilo irti siitä, että kerrankin pihalla tarkenee ilman takkia. Asukuvia tältä viikolta olkaa hyvä:

Päivi

7.62.jpg

Satu

IMG_2543.jpg

Pupulaukku on vanha Tiimarin penaali. Satu osti sen kirpputorilta, ja käsistämme kätevinä muokkasimme siitä käsilaukun. Rusetit ja pitsi tekevät kaikesta kauniimpaa <3.

7.6.jpg

IMG_2583.jpg

 

Vanhoista pehmoleluista epäkäytännöllisistä penaaleista puheenollen, kissajengimme löysi itselleen uuden jäsenen maanantaina:

IMG_2602.jpg

Tätä menoa niittikoruja ei jää Päiville käytettäväksi enää yhtään, kun kaikki menevät Karvisten kaulapannoiksi.

 

- Päivi & Satu