Moikkatimoi!

IMG_2857.jpg

Lauantaista sunnuntaihin Savonlinnassa juhlittiin kesän avausta. Allekirjoittanut otti osaa karkeloihin pienissä määrin, koska kiristyvä työtahti vie ajasta melko suuren osan. Pitkän työpäivän päätteeksi ei ole ensimmäisenä mielessä laittaa nätit vaatteet päälle ja lähteä ulos, vaikka tätä toki yritämme koko ajan tehdä.

IMG_2732.jpg

Kesän avaus toi Savonlinnaan yhtä jos toistakin aktiviteettia. Wanhalla asemalla pääsi silittämään lampaita ja kokeilemaan poniratsastusta. Jos oikea poni tuntui liian hurjalta, oli paikalla myös keppihevosia :). Olavinkadulle ja Kirkkopuistoon kertyi kymmeniä ajoneuvoja Wanhojen Ajoneuvojen Puruveden Ympäriajossa. Torilla oli viikonloppuna kirpputori, ja matkustajasatama täyttyi erilaisista ruoka- ja makeiskojuista, kun Ranskalais-Italialaiset jättimarkkinat saapuivat Savonlinnaan. Valikoimasta löytyi mm. suklaata, oliiveja, juustoja, suklaata, saippuaa, kuivattuja hedelmiä, sanoinko jo suklaata?

IMG_2730.jpg

Choco Passion

IMG_2723.jpg

Sweet Belgium

IMG_2721.jpg

The Dorset Sweet Company

IMG_2639.jpg

Jäätelömekko vol. 1

IMG_2807.jpg

Jäätelömekko vol. 2

Piristääkseni kampausvalikoimaani, olen tilannut itselleni uusia peruukkeja. Ensimmäinen saapui Ebay-laadulle uskollisesti täysin eri värisenä kuin mitä myyntikuva lupaili ja vielä takussakin. Kyseessä on tuo persikanvärinen kihara peruukki, jonka piti olla hyvin haalean vaaleanpunainen. Katumuoti-minä ei niinkään asiasta välitä, mutta cosplay-minä sai kuution suoleen. Kuutioita saa suoleen myös siitä, miten joka toinen ohitsesi kävelevä/pyöräilevä/mopoileva teinipoika huutaa selkääsi "Anime!". Tosi pahikset asialla.

IMG_2774.jpg

IMG_2778.jpg

Omnom!

 

- Satu