Päivän linkki: Hell Bunny Lovers 2017 -kuvakisa

Päivän sää: Aurinkoista mutta tuulee kylmästi

IMG_2494.jpg

Kesäinen tervehdys täältä Savonlinnasta! Yllä oleva kuva ei esitä kyseistä paikkakuntaa, vaan Porvoota. Vähän päälle viikko sitten kävin siellä peräti viiden päivän mittaisella mallikeikalla. Mitään ihmeellistä kerrottavaa en näe tarpeen kyseisestä reissusta jakaa. Oli melko kylmää sää koko ajan. Poseeraamisen lomassa tuli kuvattua maisemia ja kaupunkia, ja ihmeteltyä miksi me ei olla koskaan käyty Porvoossa vaikka sinne on vain noin tunnin ajomatka Kouvolasta. Paikka näytti todella metkalta!

IMG_2436.jpg

Mitään ihmeellistä kerrottavaa en näe tarpeen Savonlinnastakaan jakaa, koska mitään ihmeellistä ei valitettavasti ole tapahtunut. Tämä kesä on siinä mielessä erityinen, ettei meillä ole mitään cosplaysuunnitelmia! Milloin viimeksi näin oli? Ennen kuin aloitimme cosplayharrastuksen? Yhdenkään puvun ei tarvitse olla mihinkään tiettyyn coniin valmis, eikä tänä kesänä tarvitse lähteä ulkomaille cossaamaan. Todella rentouttavaa: Voi tehdä mitä itseään huvittaa ja levätä milloin itseään huvittaa sen sijaan, että painaa pukuja valmiiksi kieli vyön alla koko kesän! Tämä ei kuitenkaan tarkoita, ettemmekö työskentelisi pikku hiljaa yhden jos toisenkin asun parissa ;). Tämä kuitenkin tarkoittaa, ettemme saavu huomenna alkavaan Desuconiin.

IMG_2574.jpg

IMG_2317.jpg

Porvoosta vielä sen verran, että kuvausreissusta vietimme yhden yön saaressa. Itselleni se oli siinä mielessä jännä kokemus, että pääsi pitkästä aikaa telttailemaan ja näki meren. Niin kylmässä säässä teltassa yöpyminen oli allekirjoittaneelle vähän extremeä. Kesäkuun ensimmäinen päivä, ja minulla oli kaksi villapaitaa, villahousut ja ulkovaatteet. Rannalla ihmettelin sileitä kiviä ja sitä, miten lujaa aallot lyövät kallioon.

IMG_2577.jpg

IMG_2424.jpg

Lauantaina kipitin pitkin Savonlinnan keskustaa ihastelemassa kesän avausta.

IMG_2825.jpg

Minulla oli korkokengät aina siihen asti, kunnes jalkapöytäni tulivat niin kipeiksi, ettei ollut enää mitään toivoa jatkaa niillä kävelyä. Minulla oli myös farkut aina siihen asti, kunnes tuli kuuma. Kaiken huipuksi onnistuin polttamaan rintakehäni auringossa, joka oli hyvää jatkoa hanamissa saadulle nestehukalle. Olen minä huono kesän kanssa.

IMG_2844.jpg

Asun erikoisuus on "uusi" takkini! Olen jo useamman vuoden ajan halunnut tuollaisen retron hapsutakin, ja Kouvolassa kirpputorilla täydellinen yksilö käveli vastaan. Se on juuri niin pehmeä ja mukava mitä kuvat antavat ymmärtää.

IMG_2409.jpg

Tähän loppuun vielä muistutus Street Fashion Finlandin olemassaolosta :D. Pistäkäähän tulemaan kesän asukuvia sähköpostiimme streetfashionfinland@gmail.com mutta muistakaa lukea ensin säännöt ^_^! Kesäkuun teemaviikko alkaa 24. päivä ja tämän kuukauden teema on meri. Savonlinnassa on jälleen mahdollisuus miittailuun, kun Tivoli Seiterä saapuu paikkakunnalle ja aiomme kokoontua katumuodikkaasti sinne.


- Päivi