Hyvää iltaa täältä sateenkaaren väärästä päästä :D! Sää on sateinen ja harmaa. Jotenkin tyypillistä: Viikonloppuna kun on Animecon ja minun täytyy viettää koko päivä sisällä pimeässä huoneessa, kelit ovat mitä kauneimmat. Sitten kun palaan Savonlinnaan ja voisin töiden jälkeen lähteä ulos, aurinko menee piiloon ja alkaa satamaan vettä.

2.7 sunnuntaina ei satanut vettä, kun teimme paluun tivoliin. Kävimme lauantaina huvittelemassa tivoli Seiterässä, ja sunnuntaina palasimme sinne ottamaan asukuvia. Olen mukana Hell Bunny Lovers -kilpailussa pukeutuneena - itse asiassa Satun omistamaan - Madeleine mekkoon. Kilpailun löytää TÄÄLTÄ ja suosikkejaan voi auttaa pärjäämään kisassa tykkäämällä heidän kuvistaan ^_^.

P%C3%A4iviAsikainen.jpg

Madeleine%20%283%292.jpg

Animeconista tulee tekstiä heti jahka ehdimme kirjoittamaan aiheesta. Pidimme koko viikonlopun ajan selviytymispeliä, joten itse coni jäi vähän vähälle kokemiselle. 9.-12.7 vietin mallikeikalla kaupungin ulkopuolella. Oli oikein hyvä reissu ja tuli upeita kuvia, mutta se + työt + Animeconiin valmistautuminen veti stressitason sen verta korkealle, että tänään töiden jälkeen olin nukahtaa naama ruokalautaseen X_X. Onneksi heinäkuun pakolliset menot ovat nyt paketissa ja voin keskittyä kesäilemään - ja tekemään ne 100 ja 1 hommaa tietokoneella, jotka ovat olleet kesken kesän alusta alkaen X_X.

IMG_3540.jpg

Ei niin pakollisena hommana kaivoin Japanikankaat kaapista ja valmistin kaksi kissarusettia. Isompi meni lahjaksi kaverille, ja alempi tulee myyntiin Von Aidainderille. Koska kissakangasta oli vain nenäliinan kokoinen pala käytettävissä, rusettien kokoaminen oli melkoista leikkaa-liimaa askartelua.

Street Fashion Finlandista puheenollen: Minulla ja Satulla on torstaina harvinainen yhteinen vapaapäivä. Sen kunniaksi pidämme miitin TeaHouse of Wehmais Juvalla! Kokoonnumme "englantilaiseen teeperinteeseen erikoistuneeseen" teehuoneeseen maistelemaan teetä ja leivonnaisia ^_^. Emme ole vierailleet kyseisessä teetalossa koskaan aikaisemmin. Minun täytyy vielä vähän selvittää asioita ennen kuin lyömme mitään 100 % lukkoon.

IMG_3980.jpg

Järjestin työpöytäni uudestaan. 2016 vuoden lopussa työskentelytila muutti toiseen huoneeseen, ja nyt minun piti kääntää työpöytä pois ikkunan edestä vasten seinää. Syy: Kesäaurinko grillaa minut! Minulla on tuollainen silmä- ja aurinkolasien myymisessä käytettävä teline. Nyt se pääsi käyttöön, kun tajusin miten näppärästi siihen saa laitettua lankarullat!

Nyt nukkumaan. Huomenna on työpäivä!

 

- Päivi