Moikkatimoi!

IMG_4037.jpg

On jo viimeinen päivä heinäkuuta! Hirveästi on ehtinyt tapahtua ja vielä pitäisi kaikki saada tänne blogiinkin purettua (kuten vaikka Animeconin teksti köh köh). Elokuulta odotamme syntymäpäiviämme (16.8 28-vuotta jee!) ja sitä, että pikkuhiljaa kesäsesonki hiipuu Savonlinnassa ja tulee aika pakata kesähotellimme talviteloille. Silloin, kun en ole tomuttamassa kesähotelliamme, seikkailen pitkin Savonlinnan katuja jännän näköisenä.

Jossain vaiheessa kevättä tulin todenneeksi itsekseni, että olisipa mukavaa, jos Savonlinnalla olisi oma selfie-seinä. Näin sellaisia Japanissa ja niiden ideana on luoda otollinen tausta ottaa itsestään tai muista henkilöistä valokuvia. Tunnistettavan näköinen selfie-seinä auttaa kuvan katsojaa hahmottamaan, missä kuvan henkilöt ovat menossa. Onneksi Savonlinna luki ajatukseni ja tänä kesänä pitkin kaupunkia on putkahdellut esiin hienoja graffiteja, joita olette nähneet ja tulette näkemään myös jatkossakin valokuvissamme. Kun mitään muuta taustaa ei keksi, aina voi poseerata värikkään graffitin edessä :).

IMG_4342.jpg

Savonlinnassa kyllä riittää kauniita katumaisemiakin kuvaustaustoiksi, jos ei graffiteista tykkää. Hiljattain Päivi osti kirpputorilta itselleen kankaan, johon minä ihastuin. Kukapa ei näin söpöstä kuvioinnista tykkäisi:

IMG_4315.jpg

Kangas taittui Päivin käsissä rusetiksi ja pinssiksi. Liiviä odotellessa ^^! Minä pidän punaisesta väristä, mutta vain silloin, jos sen yhdistää johonkin toiseen väriin, kuten turkoosiin tai vaaleanpunaiseen. Pelkäsin uuden rusetin hukkuvan värikkäisiin peruukkeihini, miksi päätin tehdä jotain harvinaista ja pukea mustan peruukin.

1.jpg

Uudessa rusetissa ja pinssissä oli hyvä lähteä kohti Kalliolinnaa, mutta mitä me menimmekään sinne tekemään, se selviää seuraavassa päivityksessä!

IMG_4429.jpg

BTW, ostin kuvassa näkyvästä Saimatalon kaupasta itselleni uudet herkulliset korvakorut.

 

- Satu