Tervetuloa sateenkaaren väärään päähän <3! Lähes päivittäinen vesisade on antanut hyvän tekosyyn möllätä sisällä ja tehdä cosplayasuja. Ei sateenkaarihavaintoja.

JyriTurunen8.jpg

Mieliala: Reipas. Minulla oli harvinaiset kaksi vapaapäivää peräkkäin ja olen nukkunut riittävästi. Tämän lisäksi cosplayasujen valmistus on sujunut hyvin.

Tulevaisuuden suunnitelmat: Töihin lähteminen.

Nyt soi: Kanjincho. Ihan oikeasti : "Kabuki and Other Traditional Music" sanoo albumin nimi. Kutsun kyseistä nimellä rauhoittumismusiikki, jolle oli käyttöä lauantaina 12.8 kun olin menossa kuvauksiin. Verenpaine oli korkealla henkilökohtaisessa elämässä sattuneista syistä, ja mieliala piti saada tasoittumaan ennen kuvauksien alkamista. Kyseinen on erinomaista musaa aivoilleni myös silloin, kun yritän nukahtaa conimajoituksessa. Pysytään kuvaukset -aiheessa! Tässä muutamia valokuvia tuolta lauantailta :).

Kuvaus ja editointi: Jyri Turunen

Malli ja hänen ulkoinen olemuksensa: Minä ite

Blogissa julkaistuja valokuvia ja tekstejä ei saa kopioida ja julkaista missään muualla muuta kuin blogin pitäjien ja valokuvaajien, keillä on oikeus kuviinsa, toimesta. Jos kuvat ja työskentelymme kiinnostavat teitä, olkaa hyvä ja ottakaa yhteyttä sähköpostiin paivi.asikainen89@gmail.com ennen kuin teette mitään. 

Photographs and texts published in the blog may not be copied and published anywhere else by other than the owners of blog and photographers, who are entitled to their pictures. If you are interested of our working, please contact e-mail paivi.asikainen89@gmail.com before doing anything.

JyriTurunen5.jpg

JyriTurunen3.jpg

JyriTurunen7.jpg

JyriTurunen9.jpg


- Päivi