Päivän sää: Vettä sataa

Päivän linkki: Worldcon 75, 9.-13.8.2017 Helsinki

IMG_4326.jpg

Terveisiä täältä sateenkaaren väärästä päästä! Elokuu on lähtenyt käyntiin ensin aurinkoisena ja nyt sateisena. Syntymäpäiviimme on kaksi viikkoa :D. Moniin muihin asioihin on paljon enemmän aikaa, mutta ne aiheuttavat jo nyt pientä tervettä stressiä ^^`.

Kuukauden kuluttua (2.9) Savonlinnassa järjestetään Piäkavun Partyt -niminen tapahtuma. Kyseinen on ilmainen katutapahtuma, joka valtaa Olavinkadun klo 16-20 :). Luvassa on musiikkia, esiintyjiä, tanssia, katusählyä, kaupunkisuunnistusta, paikallisia toimijoita ja savonlinnalaisia osaajia. Leikkipuiston väki saapuu paikalle esittelemään cosplayharrastusta ja olemme onnistuneet keräämään seuraksemme muitakin savonlinnalaisia cossaajia :D. Aiomme mm. esiintyä ja tuoda näytille asujamme. Aiheesta lisää jahka tapahtuma lähenee, mutta jos olet savonlinnalainen, harrastat cosplayta ja haluat mukaan, ota yhteyttä sähköpostiin paivi.asikainen89@gmail.com.

IMG_4329.jpg

25.7 meillä oli miitti lettujen kanssa, kun menimme käymään Lettukahvila Kalliolinnaan. Kodikkaassa kahvilassa tarjoillaan lettuja, joihin voi valita lukuisista lisukkeista mieleisensä :).

IMG_4385.jpg

Koska sanat "kettu" ja "lettu" trimmaavat, Päivi oli pukeutunut kettulaastareihin ja Hell Bunnyn kettumekkoon ^_^.

IMG_4393.jpg

Seuraavana päivänä meillä oli vapaata ja lähdimme käymään kaupungilla. Kävimme Kahvila Raiteessa. Kassan luona oli kori täynnä nalleja. Siitä sai ottaa yhden seurakseen kahvipöytään. Niin hienoa tilaisuutta ei kannattanut jättää käyttämättä!

IMG_4434.jpg

Edellisessä päivityksessä Satu puhui kaupunkimme uusista graffiteista. Tässä vähän lisää niitä ^_^!

IMG_4449.jpg

IMG_4454.jpg

Huomenna on vapaapäivä. Käytämme sen todennäköisesti kämpällä mölläten ja keskeneräisiä asioita hoitaen. Jännää.

 

- Satu & Päivi