Tervetuloa mukaan Leikkipuiston väen uusimpaan, retroa henkivään, päivitykseen!

Ulkona kuuluisi olevan melkoinen meno. Koulujen alku on käsillä ja nuoret juhlivat. Meillä on työpaikalla sellainen meno, että siihen verrattuna ehkä mälsältä ja työläältä tuntuva koulu on leikkiä :D. Vaikka oopperasesonki on loppunut, eivät Savonlinnan kesätapahtumat siihen kuole. Mutta kun tekee kovasti töitä, niin töiden jälkeen väsyttää, ja sitten ei meinaa jaksaa tehdä kämpällä mitään hommia X_X. Pitäisi laittaa cosplayasuja ja Street Fashion Finlandin juttuja ja ommella ja kirjoittaa Animeconista... Onneksi pukeutumiselle on löytynyt energiaa, ja tässä siitä muutama asukuva todisteeksi ^^!

Satu

IMG_5069.jpg

Satun vaatetus on retrosta vivahteestansa huolimatta ihan 2010-luvun vaatteista koostuvaa.

IMG_5078.jpg

Lila hame on Hell Bunnyn valmistama. Turkoosi pupupaita on Päivin ompelema. Koska Satu tykkää superpehmoisista pupukuvioisista kankaista, on hänellä peräti kaksi tällaista paitaa (mikäli joku miettii sitä ensimmäistä paitaa, se on tämä). Kolmatta odotellessa ^^!

IMG_5045.jpg

Päivi ja Karvinen

IMG_4944.jpg

Charlotte Hornets -hihaton paita on tehty vanhasta T-paidasta.

IMG_4995.jpg

IMG_4986.jpg

Karvisia pehmoleluina, laukkuina ja nyt myös kellona! Löysimme kirpparilta upean seinäkellon, joka pääsi tikittämään aikaa huoneemme seinälle. Silmät ja häntä liikkuvat :D!

IMG_4998.jpg

Jotkut pukeutumisharrastajat tykkäävät ottaa lähes kaikki asukuvansa omasta huoneestaan niin, että heidän teemaan sopivat tavarat näkyvät taustalla. Tämä kertoo hyvin siitä, miten katumuoti ja pukeutumistyylit ovat kokonaisvaltainen elämäntapa. Heidän kiinnostuksen kohteet eivät rajoitu pelkästään vaatteisiin, vaan näkyvät myös mm. sisustuksessa. Meilläkin olisi kaikenlaista kivaa tavaraa ja sisustuselementtiä valokuvien taustalle, mutta jos yrittäisimme ottaa asukuvia omassa huoneessamme, todennäköisesti kompastuisimme ja kaatuaisimme vaaterekkiin tai jonnekin sängyn väliin. Tämä ei johdu siitä, että huoneessamme olisi sotkuista. Huoneemme on vain melko ahdas kahden ihmisen, ison liudan pehmoleluja ja kaapillisen vaatteita asuttavaksi :´D.   

 

- Päivi & Satu